«Να υποβιβαστεί η Μάντσεστερ Σίτυ!» - Τι δήλωσε πρόεδρος ομάδας της Premier League

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Υποβιβασμό ακόμη και αφαίρεση τίτλων ζητάνε οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι, εφόσον κριθεί ένοχη για τις παρατυπίες που κατηγορείται πως διέπραξε.

«Αν αποδειχθούν αυτές οι κατηγορίες, πρέπει να υπάρξει κατάλληλη τιμωρία και η μόνη κατάλληλη είναι να υποβιβαστούν. Μιλάμε για μια δεκαετία υποτιθέμενων καταχρήσεων και θέλουμε η Premier League να κάνει το σωστό», δήλωσε σε αγγλικό μέσο πρόεδρος ομάδας της Premier League, θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία του. 

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως «οι σύλλογοι της Premier League απαιτούν "αίμα" και ταχεία ετυμηγορία. Και τιμωρία πριν από το τέλος της σεζόν».

Η Σίτι κατηγορείται για περισσότερες από 100 παραβιάσεις των κανόνων χρηματοδότησης της Premier League και για παραβιάσεις του Financial Fair Play με διάφορα τεχνάσματα.

Ο αγγλικός σύλλογος, δήλωσε χθες «έκπληξη από την ανακοίνωση αυτών των υποτιθέμενων παραβιάσεων από το πρωτάθλημα». «Ο σύλλογος χαιρετίζει την επανεξέταση αυτού του θέματος από μια ανεξάρτητη επιτροπή, για να εξετάσει αμερόληπτα το ολοκληρωμένο σύνολο αδιάψευστων στοιχείων που υπάρχουν για να υποστηρίξει τη θέση του». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.