«Να βγάλει ορμή ο Αρης στο δεύτερο παιχνίδι αλλά όχι με βλαχομαγκιές»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης. Ο έμπειρος άνδρας «ξέσπασε» κατά του καναλιού που μετέδωσε τον αγώνα του Αρη στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως θέλει να βλέπει τι γίνεται αλλιώς να το γυρίσει στο πατινάζ, μίλησε για την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το παράδειγμα που δίνουν όσοι την υπηρετούν ενώ μίλησε και με «καυστικό» τόνο για την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μυροφορίδης:

«Λογικά ήταν μονοκάμερο το παιχνίδι. Επειδή όλα έχουν όρια, δεν μπορώ να δέχομαι να με κοροϊδεύει κανείς. Ούτε το Cosmote TV που το πληρώνω, ούτε κανείς. Δεν είμαι δικαστής για να κρίνω τι έγινε, αλλά θέλω να βλέπω τι έγινε. Θέλω να έχω εικόνα για να λέω την άποψη μου, κανείς δεν έχει εικόνα και είναι ντροπή από μόνο του, πάει σε παλιές τακτικές. Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε πως όταν κάνεις ένα λάθος να τιμωρείσαι. Δεν γίνεται όλες οι κάμερες να πιάνουν τους πανηγυρισμούς και να μην πιάνουν το περιστατικό με τον Βαρδάκη. Μπορεί να λιποθύμησε, γιατί να κατηγορήσω κάποιον εγώ; Δεν ξέρω ποιον βολεύει να μην βλέπουμε, είναι υποχρεωμένο το κανάλι να μου παρέχει την κάλυψη και να μου δώσει εικόνα για να έχω γνώμη. Αλλιώς βάζω την ΕΡΤ και βλέπω πατινάζ» τόνισε στο πρώτο του σχόλιο.

Για την καθυστέρηση στο ημίχρονο: «Κάποια στιγμή να σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο από πάνω. Δεν έχω δει πουθενά ποδοσφαιρική ανάλυση, τι έπαιζαν χθες στο ΟΑΚΑ χόκεϊ; Το ενδιαφέρον έφυγε από το ποδόσφαιρο για μία ακόμη φορά. Οταν παίρνουμε το παράδειγμα της εξυγίανσης δεν πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα, αυτό είναι το παράδειγμα που δίνουν;».

Για την αγωνιστική εικόνα του Αρη: «Ηταν μέτριος, κακός ο Αρης. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, ήταν φανταστικός διαιτητής, άφηνε το ξύλο, άφηνε τα πάντα. Οσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ας κάτσουν να δουν το Τότεναμ-Νόριτς που πήγε στην παράταση, να δουν την μάχη και τι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον διαιτητή που επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο και δεν σταματούσε κάθε φάση χωρίς λόγο. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε δώρο το παιχνίδι και άφησε τον Αρη να έχει πιθανότητες, δεν βγάζει τον Βέρντε που είναι μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Είναι η δήλωση της χρονιάς αυτή του Σάσα, πρέπει να πάνε θυμωμένοι οι παίκτες και ο κόσμος του Αρη. Προσέξτε όμως όχι βλαχομαγκιές, άλλο θυμωμένοι άλλο βλαχομαγκιές. Να βγάλουν την ορμή τους μέσα στο γήπεδο, να πεθαίνουν για το παιχνίδι αλλά μέχρι εκεί. Χωρίς να υπάρχουν παρεκτροπές, ας αποκλειστεί ο Αρης αλλά να έχει προσπαθήσει».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.