«Να συνέλθουμε και να ξυπνήσουμε ενόψει ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Με το αριστερό άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα μετά τις χειμερινές διακοπές η Μίντιλαντ καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Χέρνινγκ από την Ααλμποργκ. Μια ήττα που την έριξε από την κορυφή καθώς η Κοπεγχάγη κέρδισε την Οντένσε και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Ο βοηθός προπονητή της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ, ο Κρίστιαν Μπαχ τόνισε πως ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στην Τούμπα η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει αντίδραση. 

Αρχικά σχολίασε τον τρόπο που έχασε η ομάδα του από την Ααλμποργκ: «Μετά το 1-0, δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά μας έλειψαν οι σωστές αποφάσεις στο τελείωμα. Το αρνητικό, είναι ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Ήταν σαν να μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας απλά την Άαλμποργκ να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να το δούμε αυτό, για να μην ξανασυμβεί». 

Αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Το καλό για εμάς, είναι ότι έχουμε μπροστά μας αμέσως ένα άλλο παιχνίδι, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε άμεσα πίσω μας αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε και προφανώς δε θα είναι η τελευταία, οπότε προφανώς θα πρέπει να προχωρήσουμε. Τώρα, η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης. Η ήττα σίγουρα είναι “βαριά” και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνέλθουμε. Θα πρέπει να… ξυπνήσουμε, να ανέβουμε αυτές τις ημέρες και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ». 

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της αφού την Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Δυο εκ των ποδοσφαιριστών της θα βρεθούν για δεύτερη φορά στην Τούμπα κα αναφερόμαστε τόστο Βαγνκερ Λογ (είχε αγωνιστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) αλλά και στον Μέγιερ (είχε παίξει με την Σάλκε).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.