Σκορ πρόκρισης και... αντίδραση θέλει ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (10/2, 19:00) στην Τούμπα την Λαμία για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου και θέλει να «καθαρίσει» από υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να πετύχει ότι και στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λάρισα, δηλαδή μια νίκη με ευρύ σκορ, ώστε να μην έχει άγχος ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι ξεκάθαρο ότι έχει θέσει πρωταρχικό της σκοπό την παραμονή στην κατηγορία αλλά δεν σημαίνει ότι θα καταθέσει τα όπλα αμαχητί. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές και ροτέισον καθώς το κύπελλο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν. Έτσι, λοιπόν, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια (όπως και στο Αλκαζάρ) ενώ ο Σοάρες θα παίξει αριστερά και ο Βιεϊρίνια στα δεξιά. Ο Κρέσπο θα είναι το αριστερό στόπερ και ο Ινγκασον το δεξί. 

Στα χαφ προβάδισμα έχουν ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ. Μπροστά τους θα είναι ο Ουάρντα ενώ Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι στα άκρα. Κρμέντσικ και Σφιντέρσκι διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.