Να νικήσει και την... αδυναμία του στην Τούμπα θέλει ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης19 Δεκεμβρίου 2021

Αφού κατάφερε να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα θέλοντας να... ξεπεράσει και την ανεξήγητη εντός έδρας αδυναμία του να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Αντίπαλος ο πάντα επικίνδυνος Αστέρας Τρίπολης.

 Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τη νίκη με την απόδοση του άσου να είναι 1.47 αλλά παρότι στα Γιάννινα κράτησε το μηδέν στην άμυνά του, είναι δύσκολο να το κάνει και δεύτερο συνεχόμενη φορά. Το ανασταλτικό του πρόβλημα είναι δεδομένο.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

G/G στο 2.27 λοιπόν που σε matchcombo με τη νίκη του ΠΑΟΚ αγγίζει το 3.90. Με την επιστροφή του Σφιντέρσκι στην ενδεκάδα λόγω rotation, θα ποντάρουμε και στο γκολ από τον Πολωνό οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα (2.70).

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Λαμία και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εύκολη νίκη των ερυθρόλευκων στο 1.21 και πολύ πιθανό over 2.50 γκολ στο 1.60. Στη Λεωφόρο πάμε με το G/G του 1.98 αλλά και με το over 2.50 γκολ στο 2.10.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.