Να μην… καούν οι νεαροί του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης27 Αυγούστου 2020

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αρη συμμετείχαν και πέντε νεαροί παίκτες, οι οποίοι πήραν το βάπτισμα του πυρός, ελπίζοντας πως θα έχουν σύντομα στο μέλλον την ευκαιρία τους για να αποδείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας. Ο λόγος για τους Χατζηπιρπιρίδη, Μαρμαρίδη, Σενγκέργκη και οι δύο τερματοφύλακες, Κυριαζής και Ράντος. Παραδοσιακά εξάλλου, κάθε καλοκαίρι, με την πρώτη ομάδα ακολουθούν την προετοιμασία παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Επειδή, όμως, πολλοί είναι οι πιτσιρικάδες που έδειξαν πως έχουν στοιχεία στο παρελθόν, αλλά τελικά...χάθηκαν από το παρασκήνιο, στον Αρη δεν “λένε” μεγάλα λόγια. Πρόθεση του Μίκαελ Ένινγκ και του Άγγελου Χαριστέα αφενός είναι να τους δώσουν την ευκαιρία να προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αφετέρου όμως υπάρχει πλάνο για να κάνουν κάποιους απ’ αυτούς επαγγελματίες. Και οι πέντε έδειξαν ότι έχουν τα στοιχεία, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος και ότι έχουν δυνατότητες εξέλιξης. Αρκεί να δουλέψουν.

Η τελική επιλογή για το άμεσο μέλλον τους ανήκει στον προπονητή, ο οποίος στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του. Για την πεντάδα των νέων, αλλά και τους τρεις… παλαιότερους (Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Μπαγκαλιάνης). Είναι λογικό να μην βγουν εν τέλει όλοι, αλλά και ένας να ξεχωρίσει στο μέλλον θα είναι επιτυχία για τον Αρη. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να μην “καούν” και να μην μπουν στη μακροσκελή λίστα των ταλέντων που δεν αξιοποιήθηκαν από τον Αρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.