«Να μην διώξει τώρα ο ΠΑΟΚ τον Φερέιρα, σε καλό φεγγάρι ο Άρης»

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Ιουνίου 2020

Ο Σούλης Παπαδόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και σχολίασε την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ Super League 1.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τόνισε ότι ο Δικέφαλος φάνηκε απροετοίμαστος αν και οι δυο ομάδες είχαν κοντραριστεί άλλες τρεις φορές πριν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όσον αφορά για τον Άρη, ο 52χρονος κόουτς επεσήμανε πώς οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και μπορούν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν την κούπα.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην αποκαρδιωτική εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν, έπαιξε με την ίδια τακτική και σύστημα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ενώ είδε ότι ο αντίπαλός του δεν αλλάζει συνήθειες στον τρόπο παιχνιδιού του, ήταν απροετοίμαστος στο ντέρμπι. Δεν χρειάζεσαι να είσαι διαβασμένος για να καταλάβεις πώς παίζει φέτος ο Μαρτίνς. Βέβαια, σε κάθε ήττα είναι πολύ εύκολο να τα ρίξεις στον προπονητή, αλλά υπολείπονται πόσο ακόμα ματς για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα».

Θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να απομακρύνει τον Φερέιρα;

«Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε αρκετά λεφτά για να τον αποδεσμεύσει από την Μπράγκα και να τον φέρει στην Τούμπα. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα το όνομά του γραφόταν συνεχώς για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Είναι νέος και εξελίξιμος προπονητής και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να προβεί τώρα σε αλλαγή τεχνικού, καθώς έχει τη ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό όπου στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 3-2 και να κλειδώσει τη δεύτερη θέση ώστε να να παίξει στα προκριματικά του Champions League. Θα πρέπει οι επιτελείς του Δικεφάλου να αφήσουν τον Φερέιρα να συνεχίσει στα επόμενα ματς και στο τέλος να κάνουν το ταμείο».

Πιστεύετε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπιασαν ταβάνι;

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τρία Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα και δεν θεωρώ αποτυχία φέτος να βγει δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό. Εκεί, που θα πρέπει να εστιάσει είναι να δει τι λάθη έγιναν φέτος ώστε να τα διορθώσει τη νέα σεζόν όπου θα είναι και πάλι διεκδικητής τίτλων».

Η κουβέντα μας πήγε στον Άρη και στη νίκη του κόντρα στον ΟΦΗ;

«Η μοναδική ομάδα που είχε ρυθμό την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Μου άρεσε πολύ ο Άρης όπως έπαιξε με τον ΟΦΗ και έδειξε ότι είναι σε καλό φεγγάρι. Σίγουρα το μυαλό του είναι στο Κύπελλο και στον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ στο Βικελίδης και εκεί θα πρέπει να ρίξει το βάρος του».

Μπορεί ο Άρης να κατακτήσει φέτος το Κύπελλο;

«Σίγουρα θα τα δώσει όλα για να περάσει στον τελικό. Ο Άρης έχει μπροστά του έναν δύσκολο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ που έχει και το 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και έχει έναν προπονητή που πάει μόνο για το αποτέλεσμα. Να επισημάνουμε ότι η Ένωση και στην κακή της μέρα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κι αυτό το είδαμε την πρώτη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό που αν και βρέθηκε να χάνει κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να κερδίσει και το παιχνίδι».

Για τη μεγάλη εμφάνιση του Γκάμα και τα δυο γκολ που έβαλε απέναντι στους Κρητικούς:

«Τέτοια φάουλ δεν είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει. Πολλοί παίκτες πέρα του Γκάμα έχουν κάνει φέτος τη διαφορά στην ομάδα, όπως ο Φετφατζίδης».

Ερωτώμενος για την επέκταση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Ένινγκ απάντησε:

«Αν ένας προπονητής είναι καλός αυτό το ξέρουν οι ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά για τον Ένινγκ καλά έκανε ο Άρης που τον κράτησε και πιστεύω ότι του χρόνου η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.