Να μάθουμε το αποτέλεσμα, για να δούμε πού το πάει ο ΠΑΟΚ...

Δημήτρης Κανελλάκης25 Αυγούστου 2020

Είναι πολύ σημαντικό το αποψινό ματς με την Μπεσίκτας για τον ΠΑΟΚ. Εχει τεράστιο ενδιαφέρον...

Σε ό,τι με αφορά, μέρες τώρα το λέω ότι έχω μεγάλη απορία να δω πώς θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά εννοώ...

Αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να έχει αλλάξει σε σχέση με αυτό που ξέραμε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και ιδιαίτερα στην μετά το lockdown εποχή.

Πόσο πιο ανταγωνιστικός, δηλαδή, μπορεί να είναι, αν απέκτησε και πάλι την συνοχή που διέθετε την σεζόν που κατέκτησε το νταμπλ, αν αφομοιώσανε καλύτερα οι παίκτες το σχέδιο του Φερέιρα, αν θα τους δούμε να ανταποκρίνονται καλύτερα σε καταστάσεις όπου περιμένεις πιο αυτοματοποιημένες αντιδράσεις.

Κακά τα ψέματα, μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που μήνες τώρα λέμε, και συμφώνησαν στο τέλος ακόμη κι όσοι το θεωρούσαν υπερβολικό αρχικά, ότι έκλεισε τον κύκλο του, που πρέπει να ανανεώσει το ρόστερ του, ενδεχομένως και την λογική του για το πώς θέλει να είναι την σεζόν 2020-2021.

Αυτό δεν αλλάζει. Απλά, ξέρουμε -ασχέτως που επισήμως δεν έχει λεχθεί, πως μπήκε ένα όριο: αυτό του αποψινού αγώνα. Προκειμένου -και ανάλογα με το αποτέλεσμα- να αποφασιστεί τι κινήσεις πρέπει να γίνουν για να ετοιμαστεί ο νέος ΠΑΟΚ.

Από την Τετάρτη το πρωϊ, λοιπόν, θα αρχίσουμε σιγά-σιγά, να μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για το πώς φαντάζονται την ομάδα τους τη νέα σεζόν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Είτε στην περίπτωση αποκλεισμού είτε στην περίπτωση πρόκρισης, θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Διαφορετικές, κατά πάσα πιθανότητα, στην κάθε περίπτωση. Ομως, θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Κι αυτό είναι που έχει αξία και που περίμενε, νομίζω, ο κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ να είχε ήδη γίνει. Να μην συναρτάται με τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Ομως, στον ΠΑΟΚ έτσι θεώρησαν πως πρέπει να γίνει και θα κριθούν γι' αυτό. Οπως θα κριθούν και για την επιτυχημένη ή όχι προσπάθειά τους να κάνουν και πωλήσεις εκτός από αγορές. Να απαλλαγούν από συμβόλαια παικτών που είναι μεταξύ αυτών για τους οποίους είναι δεδομένο πως ο κύκλος τους έκλεισε.

Είναι κι αυτά βασικά ζητήματα, όταν μιλάμε για σχεδιασμό ομάδας. Ειδικά, μάλιστα, όταν αυτή η ομάδα έχει θέμα με το FFP και πρέπει να το διαχειριστεί για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.