Μήνας της κρίσης για τον Άρη ο Ιανουάριος

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2022

Η προσδοκία για τη διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού που είχε πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος διαψεύστηκε στη Λιβαδειά εκεί όπου ο Αρης δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά οφείλει να συνέλθει σύντομα καθώς ο Γενάρης είναι ο μήνας της κρίσης.

Βεβαιότητα δεν θα μπορούσε να καταθέσει, σε μεγάλο βαθμό όμως ο Αλαν Πάρντιου ένιωθε σίγουρος ότι η ομάδα του θα έδινε συνέχεια στις δύο εντυπωσιακές νίκες που είχε πετύχει απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο καθώς οι «κίτρινοι» δεν είχαν την ίδια αγωνιστική εικόνα στα ματς με τον Λεβαδειακό. Στον αγώνα του Κυπέλλου πήραν μεν το αποτέλεσμα αλλά εμφανίστηκαν ελαχίστως δημιουργικοί και «σώθηκαν» από δύο εκτελέσεις φάουλ. Αυτό το πρόβλημα ξεπέρασαν στον αγώνα Πρωταθλήματος αλλά εκεί παρουσιάστηκαν ουδόλως εύστοχοι.

Το ζήτημα για τον Αρη είναι ότι χάνει βαθμούς, ταυτοχρόνως δίνει δικαιώματα καθώς επίσης και πως αδυνατεί να κάνει τα βήματα που θα τον εδραιώσουν στην πεντάδα του Πρωταθλήματος. Και συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι να προσθέτει συνεχώς πίεση στον εαυτό του, σαν αυτή που ήδη υπάρχει ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αυτός θα κλείσει την χρονιά πριν τον ερχομό του πιο απαιτητικού μήνα της χρονιάς, του Γενάρη. Αυτός θα αρχίσει με το ντέρμπι της Τούμπας και θα «συνεχίσει» με τα ματς που θα δείξουν την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και θα κρίνουν στον στόχο του Κυπέλλου. Σε αυτόν τον μήνα, «γκέλες» σαν αυτή της Λιβαδειάς μπορεί να αποδειχθούν καταδικαστικές.

Τον Γενάρη, ο Πάρντιου θα έχει μια επιπλέον λύση στη διάθεσή του καθώς ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα είναι διαθέσιμος από το ντέρμπι της Τούμπας. Το αρνητικό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις για περαιτέρω ενίσχυση υπό την έννοια ότι οι «κίτρινοι» δεν βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με κάποιον ποδοσφαιριστή. Παραμένει η αισιοδοξία για την προσέγγιση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και για την ακρίβεια εκτιμάται ότι καθώς ο Μαυριτανός δεν έχει βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του θα κοιτάξει πιο «ζεστά» την προοπτική επιστροφή του στον Αρη. Μέχρι στιγμής όμως οι «κίτρινοι» δεν έχουν κάτι χειροπιαστό, ελπίζουν ότι αυτό θα έρθει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.