«Να λειτουργεί με κρύα λογική ο Σαββίδης, έχει μεγαλώσει το DNA του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης, Νίκος Ουσταμπασίδης, και μίλησε για την επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, την επαναφορά της παλιάς φρουράς ενώ σχολίασε και την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για να φέρει πίσω τον Ρουμάνο τεχνικό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη συνέντευξη τύπου του Λουτσέσκου και την παλιά φρουρά που θέλει να επαναφέρει: «Ζητούμενο είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε αθλητής, ο Λουτσέσκου θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει και θα φανεί αν θα δικαιωθεί. Σαν ποδοσφαιρική λογική είναι σωστή, όταν υπάρχουν ριζικές αλλαγές τότε η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο. Εχει ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών».

Για το πώς κρίνει την απόφαση του Σαββίδη για επιστροφή του Λουτσέσκου: «Εμένα δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Ο κ.Σαββίδης σε τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λειτουργεί με κρύα λογική, χωρίς συναίσθημα. Είναι μια επιλογή που πρέπει όλοι να την σεβαστούν. Το DNA του ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και με τους τίτλους και με τις νίκες στα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά θέλει δουλειά για να ξαναπάρει το πρωτάθλημα, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα κυρίως λόγω οικονομικών και όχι τόσο πολύ ως ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε το πρωτάθλημά μας για να έχουμε περισσότερες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.