Η μεγάλη ευκαιρία των Μπακς για την ανατροπή και την κατάκτηση του τίτλου!

Στέλιος Παρθενάκης12 Ιουλίου 2021

Το Μιλγουόκι φέτος έχει δείξει ότι στα δύσκολα αντιδράει. Οι Σανς είναι μια πλήρης ομάδα και το προβάδισμα του 2-0 τους έδινε ένα ξεκάθαρο ψυχολογικό προβάδισμα. Η έδρα των Μπακς είναι πολύ δυνατή και το 2-1 έγινε με εμφατικό τρόπο. Στα πρώτα δυο ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έφτανε. Τι να πρωτοκάνει, είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ομάδας που τον ανέδειξε και τον επέλεξε. Το Φοίνιξ έχει μια τρομερή πεντάδα με πολλές λύσεις και ισορροπία. Πολ, Μπούκερ, Κράουντερ και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια των Σανς θέλουν συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Άμυνα, πάθος και προσήλωση ήταν κομμάτια που έφεραν την ανατροπή!

18 χιλιάδες οπαδοί εντός και άλλοι 25 χιλιάδες εκτός γηπέδου δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, μια αύρα που έσπρωξε τον Αντετοκούνμπο (41 πόντοι, 14/21 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 13/17 βολές, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά από τον Σακίλ Ο' Νιλ με back-to-back 40/10 σε τελικούς του ΝΒΑ) και μαζί και τους συμπαίκτες του στη νίκη. Ας δούμε όμως και την πολυδιάστατη παρουσία των Μίντλεντον και Χόλιντεϊ…Μίντλετον 18 (3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Χόλιντεϊ 21 (3/4 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ). Δεν είναι τυχαίο ότι όταν ακολουθούν σε απόδοση τον Αντετοκούνμπο τότε το Μιλγουόκι είναι πιο απειλητικό, πιο επιβλητικό. Αν οι Μπακς καταφέρουν να ισοφαρίσουν τότε η σειρά θα πάει στο 4-3.

Εάν και οι δύο ομάδες παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους, το πρωτάθλημα θα πάει όχι στο Φoίνιξ, αλλά στο Μιλγουόκι. Υπάρχουν ακόμα 4 ματς για τους δυο μονομάχους. Το κλειδί είναι να γίνει το 2-2 και οι Μπακς να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος και δε θα αφήσει τον τίτλο να του φύγει έτσι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.