Να, η ευκαιρία σας …

Αρις Νικολάκης03 Δεκεμβρίου 2020

Αν και πάλι, διαμορφώνονται αντίξοες συνθήκες για τονΠΑΟΚ, δε χωρά κουβέντα. Η νίκη απόψε είναι μονόδρομος!


Τη μία με το bulling στην διαιτησία καθώς όλα τα δίκαια υπέρ του ΠΑΟΚ χαλκεύονται ως άδικα. Την άλλη με την αναζωπύρωση της γελοιότητας και συνάμα αθλιότητας περί της συνιδιοκτησίας. Και τώρα με τον ορισμό ενός διαιτητή στον αποψινό αγώνα, ο οποίος χρεώθηκε με αισχρή διαιτησία κατά του ΠΑΟΚ. Και την πλήρωσε με αποκλεισμό από τον Άγιαξ.

Μέσα σε αυτό το άκρως τοξικό περιβάλλον ο ΠΑΟΚ υποχρεούται στην Κύπρο, να νικήσει την Ομόνοια υπερβαίνοντας και τα πλείστα όσα δικά του προβλήματα. Δεν παρέλαβε μία ομάδα στα συγκαλά της ο Πάμπλο Γκαρσία. Δεν είναι μάγος, ο άνθρωπος. Και δεν τη συνέφερε ακόμη. Όπως και να το κάνουμε, αυτή είναι η πάσα αλήθεια…

Μετά την επιεικώς απαράδεκτη ανώμαλη προσγείωση στην Ολλανδία έσπευσαν οι παίκτες, να παραπέμψουν στην Κύπρο. Εκεί όπου όρισαν την… κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον εξαγνισμό τους από την αμαρτία κόντρα στην Αϊντχόφεν!

Ιδού λοιπόν! Να, η ευκαιρία τους…

Κι όλα αυτά για να καλυφθεί η απώλεια των δύο βαθμών του αγώνα με την Ομόνοια στην Τούμπα. Φυσικά κι είναι καλύτερος ως ομάδα τώρα από τότε ο ΠΑΟΚ. Δίχως να έχει φθάσει σε επιθυμητό επίπεδο ακόμη. Με τις συνθήκες πάντως, να μην παραμένουν απλά αλλά και να εξελίσσονται σε ολοένα και χειρότερες.

Τούτο δε, επειδή μετά την (ευχής του κόσμου του ΠΑΟΚ, έργον…) αλλαγή τεχνικής ηγεσίας ο ΠΑΟΚ ανασυγκροτήθηκε. Ανασυντάχθηκε. Έτσι αντιλήφθηκαν όλοι πως ο ΠΑΟΚ είναι εδώ! Ενωμένος, δυνατός. Ήτοι, είναι ξανά απειλή για τα πλάνα τους. Κι άρχισαν το bulling με την διασπορά πλαστών εικόνων και ψευδών στοιχείων. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Όταν δε, ο Πάμπλο Γκαρσία σκέφθηκε …φωναχτά και δημόσια; Τότε τρελάθηκαν. Κι έπεσαν, να τον φάνε. Δεν το κατόρθωσαν. Αιτία; Ο Πάμπλο Γκαρσία είπε αυτά το οποίο σκεφτόταν κι έλεγε αλλά δεν ακουγόταν δημόσια ο κόσμος του ΠΑΟΚ…

Διαμορφώθηκε λοιπόν, ξανά το περυσινό τοξικό περιβάλλον. Τότε με ευθύνη κι ανοχή της Πολιτείας (επί νυν Κυβέρνησης) είχε στερηθεί ο ΠΑΟΚ την επί ίσοις όροις προσπάθεια διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Τοξικό περιβάλλον ανάλογο με εκείνο της στέρησης με ευθύνη κι ανοχή της Πολιτείας (επί συγ-Κυβέρνησης) της επί ίσοις όροις προσπάθειας κατάκτησης τού Πρωταθλήματος. Και παρεμπιπτόντως… Μήτε η ΝΔ, μήτε ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούνται να μιλούν στο σπίτι του κρεμασμένου (ΠΑΟΚ) για σκοινί! Τούτο επειδή τελευταία από πλευράς τέως (συγ)Κυβέρνησης από εκεί που χρωστούν ζητούν και το βόδι...

Για τη νυν Κυβέρνηση η κατάσταση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Φέρει την υπογραφή του Λευθέρη Αυγενάκη. Δικό του έργο είναι. Δεν το λέμε εμείς. Κι αφήστε ό, τι λέμε εμείς. Το λέει η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με σαφείς θέσεις εκπεφρασμένες δημόσια του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ.

Και μέσα σε όλα αυτά μόνον αγωνιστικά – επί του παρόντος – μπορεί, να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Προχωρώντας όπως ξεκίνησε στα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία κι εντός κι εκτός συνόρων. Συνθλίβοντας έτσι κάθε εμπόδιο τους!

Απόψε είναι μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες να το επιχειρήσει. Για ν ξεφύγει ο ΠΑΟΚ από το τοξικό περιβάλλον. Με νίκη επιχειρεί άλμα πρόκρισης για δόξα και χρήμα. Με νίκη συνάμα δικαιώνονται κι οι παίκτες του. Αυτοί έσπευσαν, να καταστήσουν τον αποψινό αγώνα… Κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

Να λοιπόν, η ευκαιρία τους…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.