Να επιτρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟ, με αέρα νικητή ο Παναιτωλικός

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2022

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει σήμερα (22/01) με δυο παιχνίδια. 

Στις 17:15 ο ΟΦΗ επιθυμεί να παραμείνει στην εξάδα και θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ κα του Ολυμπιακού.

Στον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πασαλίδη και Γκαγιέγος, ενώ τραυματίες είναι οι Ουές, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Επασί.  Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναιτωλικό πέραν των μακροχρόνια απόντων Λιάβα, Βαρόνε και Ντίας δεν έχει άλλα προβλήματα.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στο ματς με τον Ιωνικό, ο οποίος μάχεται στην ουρά της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Για τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καμπράλ και στον τραυματία Γκοτσούλια. Εκτός και οι Λουάν, Μπάσα και Φουρλάνος. Το πρόσωπο - έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι ο Αγιούμπ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα από το φιλικό με τη Μίλαν τον Αύγουστο ενώ απών θα είναι ο Χατζηγιοβάννης. 

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 22/1

ΟΦΗ - Παναιτωλικός (17:15) Cosmote Sport 3

Ιωνικός - Παναθηναϊκός (19:30) Cosmote Sport 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.