«Να είχα χίλια μάτια» το game 6 των Ράπτορς με τους Σέλτικς!

Γιώργος Πετρίδης10 Σεπτεμβρίου 2020

Το ζευγάρι των Ράπτορς με τους Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής, «φώναζε» από μακριά ότι θα ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ και οι δύο ομάδες δεν διέψευσαν αυτήν την προσδοκία. Οι πρωταθλητές νίκησαν μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε σε διπλή παράταση, σήμερα τα ξημερώματα, με 125-122 και ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά που θα κριθεί στο 7ο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που δεν θέλεις να τελειώσουν.

Δύο βολές του Μπράουν έκαναν το 106-106 στην πρώτη παράταση, με τον Νόρμαν Πάουελ να αστοχεί στην εκπνοή της για το Τορόντο. Στη δεύτερη παράταση, ο Πάουελ σημείωσε 10 πόντους και κυρίως το «γκολ φάουλ» που «έγραψε» το 121-117. Οι Σέλτικς μείωσαν στους τρεις και είχαν μία τελευταία ευκαιρία αλλά ο Σμαρτ αστόχησε στο τρίποντο της ισοφάρισης στα 5''.

Για τους Ράπτορς που έβγαλαν το παιχνίδι με ένα «σφιχτό» rotation οχτώ παικτών, ο Πάουελ είχε 23 ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ κορυφαίος τους ήταν ο Κάιλ Λόουρι με 33 πόντους, 12/20 σουτ, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ακόμη από 13 είχαν Ανινόμπι -με ισάριθμα ριμπάουντ- και Ιμπάκα. Για τους «Κέλτες», ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 31 πόντους και 16 ριμπάουντ αλλά 11/30 σουτ, 29 πόντους, 14 ριμπάουντ, εννιά ασίστ και 9/21 σουτ είχε ο Τζέισον Τέιτουμ ενώ ο Μάρκους Σμαρτ έφτασε στο triple-double με 23 πόντους (6/11 τρίποντα), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Καουάι λαμπρός οδηγεί τους Κλίπερς

Η πρώην ομάδα του (Ράπτορς) κάνει την προσπάθεια της να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της, όμως και ο Καουάι Λέοναρντ δείχνει αποφασισμένος να φτάσει μακριά στα πλέι οφ. Οι Κλίπερς επιβλήθηκαν των Νάγκετς με 96-85 και έκαναν το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης. Χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς της περιφέρειας!

Ο ολ σταρ φόργουορντ είχε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και εννιά ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.