«Να χτυπήσει από τον άξονα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να τα καταφέρει»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2020

Ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Λεονίδου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δυνατά και αδύναμα σημεία της Αϊντχόβεν, αλλά και την προσπάθεια της Ομόνοιας. «Στο παιχνίδι με την Ομόνοια η Αϊντχόβεν είχε απουσίες, έπαιξε με αρκετούς από την δεύτερη ομάδα, που δεν είχαν παίξει μεταξύ τους, αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη. Ήταν καλύτερη. Η Ομόνοια πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, αλλά τα νεκρά σημεία και τα κενά πληρώνονται.  

Δύο-τρεις φορές ήταν απρόσεκτη και την πλήρωσε τις δύο, με τα ισάριθμα γκολ του Μάαλεν, ενός εξαιρετικού επιθετικού. Μπορεί αυτό το αποτέλεσμα να παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του ομίλου. Παίζουν πολύ γρήγορα από τα άκρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει την ταχύτητα από τα άκρα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσπαθήσει να χτυπήσει τον άξονα και να κρατήσει σε χαμηλό τέμπο την αντίπαλό του. Αν δεν φοβηθεί και καταλάβει ότι μπορεί να κερδίσει έχει πιθανότητες. Γιατί και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Θα είναι καλό να επιβάλλει τον ρυθμό του, θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει».  

Κατέληξε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Γρανάδα έρχεται να παίξει με την Ομόνοια χωρίς τον προπονητή της και επτά ποδοσφαιριστές. Διακαής πόθος της Ομόνοιας είναι το πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.