ΠΑΟΚ: Να αφοσιωθεί στο πλάνο του

Γιώργος Ζαΐρης13 Δεκεμβρίου 2020

Την έκτη του σερί νίκη στο Πρωτάθλημα που αυτομάτως θα είναι και «παράσημο» για τον Πάμπλο Γκαρσία αφού θα ξεπεράσει και τον Ραζβάν Λουτσέσκου (είχε κάνει πέντε στη χρονιά του νταμπλ) θα ψάξει σήμερα ο ΠΑΟΚ και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος στο πλάνο του. 

Θεωρητικά η παρουσία ξένου διαιτητή και η χρήση του VAR του επιτρέπουν να μην μπει στη διαδικασία για να αναρωτηθεί ποιος θα είναι ο ρόλος της σφυρίχτρας στο παιχνίδι γιατί είναι ξεκάθαρο πως με Ελληνα διαιτητή η αμφισβήτηση θα ήταν μεγάλη. Ο ΠΑΟΚ σήμερα κερδίζοντας τον Αρη δεν κατακτά τίτλο, δεν πετυχαίνει στόχο που έχει θέση στην αρχή της χρονιάς. Εχει μεγαλώσει ως σύλλογος, αυτό που τον ενδιαφέρουν είναι οι βαθμοί και όχι οι εφήμεροι πανηγυρισμοί της μιας εβδομάδας. 

Είναι δεδομένο ότι απέναντι του έχει μια καλή ομάδα και επομένως πρέπει να παίξει καλό ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές για να πάρει τη νίκη. Φυσικά και σε τέτοια ματς παίζει ρόλο και το πάθος αλλά με πάθος δεν κερδίζεις. Η επιστροφή του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας, η ποιότητα στους στόπερ του και η παρουσία των Τζόλη, Ζίβκοβιτς στην επιθετική γραμμή είναι τα μεγάλα του όπλα. 

Ζητούμενο είναι ο Σβαμπ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και ο Αουγκούστο με τον Τσιγγάρα να κάνουν το τέλειο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται εκνευρισμός ακόμη και αν ο αντίπαλος πάει το ματς στη δύναμη. Υπάρχει ποιότητα, καθαρό μυαλό και αυτό που χρειάζεται είναι να αφοσιωθεί στο πλάνο της νίκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.