Β. Κούτσιας: «Το παιδί είναι έτοιμο»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Έτοιμος να πάρει την ευκαιρία είναι ο Γιώργος Κούτσιας σύμφωνα με όσα είπε ο θείος και εκπρόσωπος του, Βάιος Κούτσιας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για Κούτσια: «Είμαι ο θείος του παίκτη και τον εκπροσωπώ κιόλας. Στόχος δικός μας είναι να κρατήσουμε το παιδί προσγειωμένο, να είναι καλός πολίτης με προσγειωμένο χαρακτήρα και να είναι υγιής. Αν αγωνιστεί θα γράψει ιστορία αλλά το θέμα είναι η συνέχεια. Το πως θα δουλέψεις, δεν θα επηρεαστείς και θα μείνεις προσηλωμένος. Ένα καλό ρεκόρ αν μπει αλλά μέχρι εκεί».

Για Γκαρσία: «Είναι καλό καθώς ο Γκαρσία ξέρει καλύτερα τα παιδιά. Έχει δουλέψει μαζί τους. Αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ αλλά και για όσους προέρχονται από τις ακαδημίες και θέλουν να καθιερωθούν».

Για το αν είναι έτοιμος: «Αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι. Το παιδί είναι έτοιμο. Είναι πιο ώριμος από την ηλικία του. Έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια».

Για Τζόλη: «Εχει κάνει μια καταπληκτική πορεία. Πρέπει να γίνουν και για άλλα παιδιά ώστε να δείξουν τις ικανότητες του. Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι είναι σπουδαία ταλέντα. Πιστεύω και ο Γιώργος έχει όλα τα προσόντα. Τώρα αν θα καούν; Δεν ξέρω αλλά νομίζω δεν θα υπάρχει θέμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.