Μυθικός Μαρουκάκης για τον πανηγυρισμό: «Ελπίζω να μην κάνει report ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Metrosport Team15 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα»φιλοξενήθηκε ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος από εχθές έγινε γίνει viral σε όλη την Ελλάδα, για τον πανηγυρισμό του αλά...Κριστιάνο Ρονάλντο, στην αναμέτρηση της Καλλιθέαςμε την Ρόδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που σημείωσε: «Αυτός ο πανηγυρισμός έγινε επειδή είχε μέινει πως είμαι χοντρός, εντάξει, έχω κάποιες εμπειρίες σε αυτή την κατηγορία. Φώναζε όλο το γήπεδο «χοντρέ χώστην», ήταν σαν αστείο. Με το γκολ ήταν σαν να τους είπα «πάρτε την κοιλια και δείτε». Το είχα πει και στα αποδυτήρια ότι θα δείξω την κοιλιά μου αν βάλω γκολ. Μου έλεγαν οι συμπαίκτες μου «άσε ρε χοντρέ». Έχει γίνει viral αυτό. Ελπίζω να μην το κάνει κανά report ο Ρονάλντο».

Στην ερώτηση για το αν έχει ετοιμάσει κάτι για το επόμενο ματς: «Φτάνει, δεν θα κάνω τίποτα άλλο, τώρα πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε ψυχολογία».

Στην ερώτηση για το αν είχε...ανταπόκριση από το γυναικείο φύλο: «Έχει αλλάξει η μόδα, οι γυναίκες θέλουν κοιλιά, όχι κοιλιακούς. Είμαι παντρεμένος έχω και παιδί, μην τα λέμε αυτά...»

Τέλος, στην ερώτηση για τις δύσκολες συνθήκες στο ποδόσφαιρο λόγω του ιού: «Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες, ειδικά μετά από ένα χρόνο που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα και μακάρι να κάνουμε μια καλή χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι νωρίς ακόμα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.