Μυροφορίδης: «Ο Καρυπίδης δεν είναι για τον πάγκο - Υγεία το 4-4 στο ΠΑΟΚ-Βόλος»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2021

Για την πρόκριση της Καρδίτσας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και την εικόνα ΠΑΟΚ και Άρη μίλησε ο Παύλος Μυροφορίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Καρδίτσα: «Η ομάδα βγάζει υγεία. Είναι σημαντικό για όσους βρίσκονται εδώ αυτό. Δουλεύουμε και το ευχαριστιόμαστε. Η ομάδα είναι καλή αλλά ακόμη δεν έχει βγάλει την ποιότητα της».

Για ΠΑΟΚ και Άρη: «Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Κάποιες θα είναι μια ομάδα στα πάνω της και θα πάει τρένο, άλλες να μην τα πάει καλά. Είναι ένα παιχνίδι το ποδόσφαιρο. Είσαι πρώτος; Αν όχι, τότε είσαι σε περίοδο ανάκαμψης. Είδα τον Άρη μέσα στη Λαμία. Το ματς ήταν μέτριο. Φαινόταν ότι οι παίκτες του Άρη έχουν ποιότητα και θα βγάλουν το γκολ. Για το ΠΑΟΚ-Βόλος μπορώ να πω ότι όταν ένα παιχνίδι είναι 4-1 και λήγει 4-4 είναι υγεία».

Για το αν μπορεί να κάτσει στον πάγκο ο Καρυπίδης: «Θα είναι ο πιο ωραίος στη σουίτα. Ο πάγκος είναι για αυτούς που επιλέγει ο πρόεδρος. Η θέση του είναι στη σουίτα, εκεί που κοιτάνε την ομάδα ψηλά. Οι παίκτες πρέπει να τον κοιτάνε και να είναι ψηλά».

Για Παπαπέτρου: «Δεν τον είδα, μαντάρα τα έκαναν όλοι».  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.