Μυροφορίδης: «Ο Άρης είναι στο καλύτερο φεγγάρι απ' όλους»

Metrosport Team09 Απριλίου 2021

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα του Άρη και του ΠΑΟΚ, αλλά και την ευκαιρία που θεωρεί ότι αξίζει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Αρχικά μίλησε για τις εμφανίσεις των Χανίων: «Ο δεύτερος γύρος της ομάδας είναι καταπληκτικός. Στην ειδική βαθμολογία του δευτέρου γύρου η ομάδα είναι πρώτη. Ο Ιωνικός κα η Λιβαδειά έχουν πάρει διαφορά, η Ξάνθη είναι κοντά. Στα πλέι οφ έχουν προβάδισμα ο Ιωνικός και η Λιβαδειά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Του αρέσει του Νίκου (σ.σ. Παπαδόπουλου) η Κρήτη. Έχει πλεονέκτημα ο Σπανός. Ο Ιωνικός έχει κερδίσει πολλές φορές στο 90' και πλέον δεν είναι τύχη, είναι ικανή ομάδα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Άρη: «Ο Άρης είναι στο καλύτερο φεγγάρι απ' όλους. Στην κακή του μέρα, στο πρώτο ημίχρονο με την Τρίπολη, φόρτσαρε στο δεύτερο και κέρδισε εύκολα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για τον Άκη Μάντζιο ανέφερε: «Ας δώσουν ευκαιρία στους Έλληνες προπονητές και ας τους κρίνουν όπως πρέπει. Με το υλικό που έχει ο Μάντζιος πήρε την ευκαιρία του και την πήγε στο 100%. Η πίστη στον Έλληνα προπονητή στο τέλος της ημέρας θα δικαιώσει τους παράγοντες. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ο Μαρτίνς του Ολυμπιακού εξελίσσει την ομάδα, ο Λουτσέσκου είχε εξελίξει τον ΠΑΟΚ. Αυτοί εντάξει.

Οι Έλληνας τεχνικοί είναι καλή πάστα, αν πω έναν θα αδικήσω τον άλλον. Αλλά πρέπει να τους δώσουμε το βήμα».

Για τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να στοχεύει στο Κύπελλο για να κλείσει τις πληγές του. Γιατί είναι πολλές. Με έναν τίτλο να τις επουλώσει για να συνεχίσει. Ο Γκαρσία θέλει χρόνο. Δεν μιλάμε για τον παίκτη Γκαρσία. Πρέπει να τον δούμε με τις επιλογές του. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να τον στηρίξει. Δεν μπορεί με τα νέα παιδιά να ήταν αήττητος, αυτό κάτι σημαίνει». 

Για τον Ρέμπε σχολίασε: «Είναι πολύ καλό να έρχεται ένα όνομα, το θέμα είναι να βάζει μία πέτρα και να φεύγει. Δεν μιλάω για τον Ρέμπε, για τον οποιονδήποτε. Μπορεί να είσαι για όλους αποτυχημένους, αλλά γι' αυτό που ήθελε η διοίκηση μπορεί να είναι επιτυχημένος. Η θέση του τεχνικού διευθυντή έχει διαφημιστεί λάθος, δεν είναι προπονητής.

Δεν πούλησε καλά ο Ρέμπε είναι η αλήθεια. Πρέπει να κρατήσεις την ομάδα και σε ένα επίπεδο. Θα το αξίζεις το μπόνους αν μειώσεις το μπάτζετ και παράλληλα δεν αποδυναμώσεις την ομάδα. Δεν εκμεταλλεύτηκε τον Μιχαηλίδη και τον Τζόλη. Του Γιαννούλη μπορεί να χαρακτηριστεί καλό deal».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.