Μυροφορίδης: «Ο Άρης έχει μεγαλύτερη δίψα από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2021

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εμφανίσεις του Δεληζήση, την σταθερότητα του Άρη και εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ «γκρέμισε» την ομάδα του νταμπλ. «Ο Άρης έχει μηδέν στην άμυνα και όποτε δεν παίζει ο Δεληζήσης έχει παθητικό ένα-δύο γκολ. Αποδεικνύει ότι έχει μεγάλη προσωπικότητα. 

Είναι ένα παιδί που έχει αδικηθεί, αν τον έλεγαν αλλιώς και ήταν από άλλη χώρα θα έπαιζε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Δεν του έδωσε ποτέ κανείς την προσοχή που του αρμόζει, ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνος του. Οι προπονητές τον επιλέγουν για την αξία του. Στην χώρα μας, το λάθος του στόπερ θα το συζητάμε ένα μήνα και το σωστό μία ημέρα» είπε και πρόσθεσε: 

«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Όταν μιλάμε για πολύ υψηλό επίπεδο ό,τι πληρώνεις παίρνεις, στην Ελλάδα αυτό που πληρώνεις δεν το βλέπεις στο γήπεδο, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Στην Ελλάδα ήρθε ποτέ παίκτης επιπέδου Τζόλη 19 χρονών; Θα πάει στην Γερμανία. Δείξε μου τον 20χρονο που ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι θέμα διάθεσης και θέλησης. Πάντα μου άρεζαν οι διψασμένοι παίκτες».

Tόνισε ότι: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε την δίψα του την χρονιά του νταμπλ, αντί αυτό να το γεμίσει σε μία χρονιά κατάφερε να το αδειάσει. Ο Άρης έχει σαφώς μεγαλύτερη δίψα από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν το θέλουν, και των δύο ομάδων οι παίκτες έχουν πετύχει πράγματα. Είναι συγκεκριμένο αυτό που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ. Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, άδειασε μία ομάδα πρωταθλητών την επόμενη χρονιά. Πόσοι παίζουν, πλέον, από εκείνη την ομάδα; Στον Ολυμπιακό από τους 25 παίζουν οι 23. Το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ. Πήρε Πρωτάθλημα και σε ένα χρόνο διέλυσε την ομάδα». 

Για την δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία για τις ευθύνες των παικτών υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το να κρύβονται πίσω από έναν σύλλογο και μία προσωπικότητα δεν γίνεται».

Για τα Χανιά σημείωσε: «Δυστυχώς είμαστε πολλοί αυτοκαταστροφικοί, δεν μπορέσαμε να πάρουμε άλλους πόντους τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν είναι ατυχία, έχουμε θέματα που πρέπει να τα λύσουμε. Είναι νωρίς ακόμη, αλλά κάνουμε... δώρα κάθε Κυριακή. Ελπίζουμε να τα σταματήσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.