Μυροφορίδης: «Αν περάσει ο Αρης τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, θα βγει 2ος»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων, Παύλος Μυροφορίδης, και μίλησε για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα του αλλά και τη μάχη της 2ης θέσης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Καλός μου φίλος είναι και ο Αλέκος, το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο. Είχε φύγει από την Παναχαϊκή ο Παπαδόπουλος, μία μέρα μετά έφυγε ο Βοσνιάδης και αφού ήταν ελεύθερος ο Νίκος τον πήρα τηλέφωνο για να συνεργαστούμε. Η ομάδα λόγω συγκυριών δεν τα έχει πάει καλά μέχρι στιγμής. Και με τους δύο τα έχω πάει καλά, ξέρω πως ο Νίκος είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος και θα βοηθήσει την ομάδα. Οι τοπικοί παράγοντες βοηθούν, κυρίως ο πρόεδρος, υπάρχει οργάνωση εδώ. Τα Χανιά είναι ο Παράδεισος αλλά όταν σου λείπει η οικογένειά σου είναι δύσκολο».

Για τη μάχη της 2ης θέσης: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Αρης, είναι πλήρης ομάδα, τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία ενώ έχει το 5ο μπάτζετ του πρωταθλήματος. Αν είσαι έξυπνος και λειτουργείς σωστά όπως κάνει ο Καρυπίδης, μπορείς να φτιάξεις και να εξελίξεις μια ομάδα. Εχω ξαναπεί πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εγκλήματα, όπως και η ΑΕΚ παλιότερα. Δεν μπορεί μια ομάδα πρωταθλήτρια να την αδειάζεις μέσα σε ένα χρόνο. Εύχομαι να περάσει στο Κύπελλο ο Αρης γιατί θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για να φτάσει στην 2η θέση. Αν περάσει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο θα πάρει την 2η θέση, αλλιώς εκεί θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.