Μυριούνης: «Η μεγαλύτερη αποτυχία όλων των εποχών εάν πέσουν Άρης ή ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2020

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται Άρης και ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Χρήστος Μυριούνης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι εάν κάποια από τις δύο πέσει θα είναι η μεγαλύτερη κατάντια όλων των εποχών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Ήμουν από τους πρώτους που βγήκα έξω και σούταρα τρίποντο. Το έκανα από τον Κρόνο. Δεν έκανα την καριέρα που περίμεναν πολλοί καθότι είχαν τρία χειρουργεία στη σπονδυλική μου στήλη μέχρι τα 27 μου. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που κατάφερα».

Για την κατάσταση των Άρη και ΠΑΟΚ: «Με στεναχωρεί και για τους δύο. Εγώ μπορεί να αγωνίσθηκα πραγματοποιώντας ένα όνειρο, με τη φανέλα του Άρη και νιώθω ευλογημένος για αυτό. Με λυπεί όμως που βλέπω το 2020 να είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αυτές οι δύο ομάδες. Είναι κατάντια για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως αυτές οι ομάδες που έχουν χιλιάδες κόσμο από πίσω και να βολοδέρνουν. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σοβαρός επιχειρηματίας να ασχοληθεί. Μόνο κερδισμένος νομίζω όμως ότι θα βγει κάποιος εάν ασχοληθεί επαγγελματικά και οργανωμένα με αυτές τις δύο ομάδες. Είναι πολλά τα χρέη αυτών των δύο ομάδων για αυτό δεν μπαίνει κανένας. Έχουν συσσωρευτεί χρέη από τα εγκλήματα των παλαιότερων χρόνων και σκέφτεται κάποιος θα μπω και θα φορτωθώ και τα χρέη άλλων. Νομίζω είναι το πρόβλημα για μένα».

Το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό: «Εκείνη την χρονιά που έπαιζα εγώ ήταν πολύ δυνατό το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Ξέραμε με τη φανέλα παίζαμε. Μπορεί να ήταν πολλά τα προβλήματα αλλά ξέραμε ότι παίζουμε για τον Άρη, που είναι η πιο ιστορική ομάδα του ελληνικού μπάσκετ για μένα. Το ξέραμε αυτό και μπαίναμε μέσα και τα δίναμε όλα. Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Τώρα βλέπεις 7 Αμερικάνους. Ακόμη και οι Έλληνες που παίζουν τώρα είναι μέτριοι. Δεν θα ακουμπoύσαν ούτε 12άδα τότε. Έχει πέσει πολύ το επίπεδο στο ελληνικό μπάσκετ».

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Το έχουμε παρακάνει με τον Αντετοκούνμπο. Να κοιτάξουμε και εμείς τι θα κάνουμε εδώ στην Ελλάδα. Με λυπεί πολύ να βλέπω ΠΑΟΚ και Άρη στις τελευταίες θέσεις. Εάν κάποια πέσει θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία όλων των εποχών».

Το τι θα έλεγες στους παίκτες του Άρη: «Δεν ξέρω. Οι μισοί δεν ξέρουν την ιστορία του Άρη ή του ΠΑΟΚ. Έρχονται να πάρουν το μεροκάματο τους και δεν ξέρουν τι φανέλα φορούν. Τι να πεις; Ποιος είναι ο Άρης και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ; Είναι πολύ δύσκολο αυτό».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.