«Κατάπιε» 400+200 χλμ. για να τιμήσει την επέτειο της επανάστασης!

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρόνης Μυλωνάς, ο οποίος για να γιορτάσει την επέτειο της απελευθέρωσης του 1821, πραγματοποίησε συμβολικά μια κούρσα 400 χιλιομέτρων με ποδήλατο από τον Πειραιά μέχρι την Αλεξάνδρεια, και άλλα 200 από εκεί μέχρι την Καβάλα με τρέξιμο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 
Για το πως πήρε αυτή την απόφαση: «Πολλοί με ρωτάνε, δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα. Την ανάρτηση την έκανα την ώρα που ξεκινούσα από τον Πειραιά. Είμαι στις ειδικές δυνάμεις. Θα μπορούσα να το είχα κάνει και μια μέρα πριν, κοίταζα τα καιρικά φαινόμενα αλλά έδειχναν βροχές. Δόξα τω θεώ, φτάσαμε στον προορισμό μας. Ξεκίνησα κατά τις 08.15 το πρωί από τον Πειραιά. Δεν πήγα από την Εθνική, διότι απαγορεύεται, πήγα από τον παλιό το δρόμο.
Την πρώτη μέρα, είχα βάλει στόχο να φτάσω ως την Θήβα, και μετά μέχρι την Λαμία. Είχα σκοπό, να σταματήσω εκεί να ξεκουραστώ, είδα όμως ότι έχει καλό καιρό και συνέχισα μέχρι την Δομοκό. Εκεί, αναγκαστικά, επειδή είχε πολλή ομίχλη και χιόνι ξεκουράστηκα. Κοιμήθηκα έξω από εκκλησία, στην υπαίθρο. Δεν κοιμήθηκα καλά βέβαια, γιατί έβρεχε. Δυο πράγματα δεν ήθελα, να έχω κάποιο μηχανικό πρόβλημα στο ποδήλατο και βροχή. Από τον Δομοκό μέχρι την Λάρισα, είχε βροχή, κρύο και αέρα.
Μετά τον Δομοκό, πήγα στην Κατερίνη, άφησα το ποδήλατο και ξεκίνησα κατευθείαν με τρέξιμο. Μεταφέρθηκα στην Αλεξάνδρεια και από εκεί στην Καβάλα. Δεν μπορείς να πας μόνο με τρέξιμο η αλήθεια είναι , χρειάζεται συνδυασμός μαζί με περπάτημα. Με το που έφτασα Αλεξάνδρεια, έκανα άλλα 25 χιλιόμετρα αμέσως. Ξεκουράστηκα το πρωί και ξεκίνησα κατά τις 5. Καβάλα, έφτασε χθες στις 15.30 το μεσημέρι».
Ερωτηθείς για το τι χρειάζεται για να επανέλθει ο οργανισμός: «Έχουμε πολλά αποθέματα αρκεί να τα ανακαλύψουμε. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά ο καθένας μας μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Πέρα απο φυσιολογικούς πόνους, είμαι μια χαρά. Συγκινήθηκα πολύ γιατί με περίμεναν άτομα, μου έκαναν παρέα στο δρόμο, ακόμα και από την Αθήνα με βρήκαν στον δρόμο. Στην Καβάλα, με υποδέχθηκαν φίλοι και γνωστοί».
Τέλος, για το αν ετοιμάζει άλλη κούρσα: «Δεν σχεδιάζω κάτι άλλο, δεν ήταν αγώνας για να πάρω μέρος. Ελπίζω, αυτό που έκανα εγώ να το συνεχίσει κάποιος άλλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.