Μύκονος: «Ξαφνικός θάνατος! Δίνουμε μπόνους για να κάνουν το εμβόλιο»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Ο επιχειρηματίας της Μυκόνου τοποθετήθηκε αναφορικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο νησί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες αλλά και τα όσα προτείνουν ως μέτρα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο, υπογράμμισε: «Ήταν ένας ξαφνικός θάνατος για το νησί, με την απαγόρευση κυκλοφορίας και της μουσικής δεν μπορεί να λειτουργήσει η Μύκονος. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει ότι οποιοσδήποτε περιορισμός δεν θα επηρέαζε τους εμβολιασμένους, ενώ πολλοί από τους τουρίστες είναι εμβολιασμένοι. Εμείς φταίμε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα να εμβολιαστούμε δωρεάν δίπλα στο σπίτι μας, και πολλοί δεν το έχουν κάνει ακόμα. Οι εργαζόμενοι είναι σε ένα 50% εμβολιασμένοι, ενώ η τοπική κοινωνία είναι στο 70%».

Για να προσθέσει: «Εμείς προτείνουμε στον παραδοσιακό οικισμό της Μυκόνου να εφαρμοστεί η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, γιατί υπάρχει μεγάλος συνωστισμός. Επίσης, προτείναμε να ανανεώνουν οι τουρίστες το green pass τους για την καλύτερη ιχνηλάτηση, ενώ προτείναμε στους εργαζόμενους να εμβολιαστούν ακόμη και τώρα, με ένα μπόνους 150 ευρώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.