Μυαλό μόνο για ΑΕΛ, για να πάνε ήρεμοι στις γιορτές

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης, Κ. Πετρωτός

Μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ να ασχολήθηκε χθες με το θέμα του Ζοσέ Μπότο και την έλευσή του ως νέος αθλητικός διευθυντής, ωστόσο, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του συνέχισαν την δουλειά για το αυριανό ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ και την πρόκριση που πρέπει να σφραγιστεί. 

Όσοι συμμετείχαν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν τη δουλειά τους με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, μετά έκαναν μαθήματα τακτικής από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του και στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά σε άμυνα κι επίθεση.

Ο Μπίσεσβαρ ήταν σε αυτούς που ξεκουράστηκαν και παρότι ο ίδιος ζήτησε αλλαγή, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, απλά προστάτευσε τον εαυτό του όταν έμεινε από δυνάμεις. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ συνέχισαν με θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσπαθεί, πάντως, να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο ματς με την ΑΕΛ, όσο κι αν φαίνεται ότι η θεσσαλική ομάδα βρίσκεται σε κρίση μετά και την νέα ισοπαλία με τον Πιερικό στην Super League και τις δηλώσεις του Κούγια σε βάρος των παικτών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.