Μυαλά αεροστεγώς και μάτια ερμητικά κλειστά, Κωνσταντίνε…

Αρις Νικολάκης20 Σεπτεμβρίου 2022

Λέει το κατά Λουκάν Ευαγγέλιον: «…“Εισιν έσχατοι οί έσονται πρώτοι, και εισί πρώτοι οί έσονται έσχατοι…»! Τούτο, να φυλάττει καλά στο μυαλό του ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Και θα σας λέμε παρακάτω το γιατί…

Συζητούσαμε τις προάλλες με άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Ξεχωριστό κι ως παίκτη. Ξεχωριστό κι ως προπονητή. Θέμα της συζήτησης μας ο υποψήφιος διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ. Η «φλέβα χρυσού» για το ποδόσφαιρο μας!

«…Εάν κι εφ’ όσον δεν πάρουν τα μυαλά και τα δικά του και του περιβάλλοντος του αέρα αλλά και δουλέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ… Δε έχει μέλλον εντός Ελλάδας. Ήδη τον …στάμπαραν τα λαγωνικά εκτός»!

Έχουμε απόλυτη… Τυφλή έχουμε εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Και ποιός δεν του έχει; Είναι ο ίδιος ο οποίος μας είχε πει ανάλογα για τον Χρήστο Τζόλη πριν η λάμψη του θαμπώσει.. Διατρανώνοντας δε, την πεποίθηση του πως έτσι θα ωχριούσε μπροστά του ο Δημήτρης Σαραβάκος!

Επί του παρόντος ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν ωχριά μπροστά στον Χρήστο Τζόλη αλλά και τα μυαλά του Χρήστου Τζόλη δεν πήραν αέρα. Ή κάνουμε λάθος; Κάτι σε αυτήν την «εξίσωση» μάλλον, δεν βγαίνει. Τέλος πάντων…

Δε θα πούμε βέβαια, πως έχει μας έχει θαμπώσει η λάμψη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Λέμε πως είναι ένα στοίχημα το οποίο έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και το κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Και λέμε συνάμα πως όλος αυτός ο αχός εγκωμίων γύρω από το όνομα του, δεν τον ωφελεί. Να μη σας πούμε… Που το λέμε… Τον βλάπτει!

Μετά μάλιστα, την κλήση του στην Εθνική… Ο αχός εγκωμίων εξελίχθηκε σε αχό διθυράμβων. Για έναν παίκτη ο οποίος μόλις τώρα ρίχνει τα μπετά, για τη θεμελίωση μιας τεράστιας καριέρας.

«… Αναφέροντας πόσοι σε φάση σήμερα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, δεν πρόλαβαν σε φάση αύριο, να κτίσουν καριέρα… Θα μάς κόψουν την καλημέρα», μας είπε ο συνομιλητής μας. «Να έχει αυτούς, τους μη επιτυχημένους εξ αιτίας τους, ως παράδειγμα προς αποφυγή. Για να καταστεί αυτός παράδειγμα προς μίμηση»!

Κι απαρίθμησε ο ξεχωριστός συνομιλητής μας, αναλύοντας τα, τα σοβαρά λάθη (σοβαρότερο την… ισοφάριση του ΟΦΗ την ευθύνη της οποίας μοιράζεται με άλλους συμπαίκτες του) τα οποία χρεώθηκε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Επισημάναμε φυσικά, πως έμενε συχνά πυκνά ακάλυπτος από τα χαφ και τους ακραίους μπακ. Για να απαντήσει: «… Με καλή κάλυψη κι ένας απλά, μέτριος παίκτης, καλός θα φαινόταν… »!

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ήδη ανέβει ψηλά ο πήχης των απαιτήσεων για τον υποψήφιο διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ. Όταν δε, κρίνεται από ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν την μπάλα από έξω κι ανακατωτά… Κρίνεται αυστηρά. Αιτία; Εκτιμάται υψηλά!

Για τον Κωνσταντίνο - «φλέβα χρυσού» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Κουλιεράκη λοιπόν, ο δρόμος της επιτυχίας, καθώς ακόμη στην αφετηρία του βρίσκεται, είναι ένας και μοναδικός. Κι η διεύθυνση του είναι… αεροστεγώς κλειστά μυαλά. Κι αυτιά κι αυτιά… Ερμητικά κλειστά! Μπαίνει αέρας κι από αυτά, βλέπετε…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.