MVP του αγώνα με την Αϊντχόβεν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2020

Τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέλεξε το κοινό για πολυτιμότερο του αγώνα με την Αϊντχόβεν. Ο Σέρβος άσος ήταν από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο ημίχρονο στην ανατροπή, με δύο γκολ και μία ασίστ.  

Όπως ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τον τρόπο και να πετύχει μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Αϊντχόβεν, έφτασε σε θριάμβο με το 4-1 και έκανε και ένα σπουδαίο βήμα στο δρόμο για την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης. Εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.  

Ο Σέρβος έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη, πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, μοίρασε μία ασίστ και ήταν από τις κύριες αιτίες που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη.  

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Α. Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 64,08% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, ενώ έδωσε μία ασίστ και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.