Must win παιχνίδι «με το καλημέρα» για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Metrosport Team20 Αυγούστου 2022

Τρεις εβδομάδες μετά το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Λέφσκι, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του αρχίζοντας την προσπάθεια του στο νέο Πρωτάθλημα της Superleague. Ο Δικέφαλος υποδέχεται (21:45, live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) τον Παναιτωλικό σε ένα ματς στο οποίο εξ ορισμού το «τρίποντο» είναι επιβεβλημένο.

Για βαθμολογικούς λόγους αφού δεν θέλει να χάσει «με το καλημέρα» βαθμούς και έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους και για ψυχολογικούς λόγους αφού ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έβαλε ολόκληρο τον οργανισμό σε κατάσταση πρόωρης κρίσης και υποχρέωσε τον Ιβάν Σαββίδη να στείλει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Σε σχέση με τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την 11άδα, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Το πρώτο αφορά στον παρτενέρ του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας. Δεν είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί εκεί ο Κάργας αλλά ο νεαρός Κουλιεράκης που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία. Οι υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα έχουν «κλειδώσει» δηλαδή ο Λύρατζης θα είναι στα δεξιά και ο Τσαούσης στα αριστερά με τον Κοτάρσκι να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά την κορυφή της επίθεσης. Εκεί που ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αφού ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος και αυτό φάνηκε και στο ματς με τον ΝΠΣ όπου έπαιξε μόλις για 25’ βρίσκοντας όμως δίχτυα. Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή της επίθεσης φαβορί για να αγωνιστεί είναι ο Μπράντον Τόμας.

Στο κέντρο αυτός που φαντάζει σίγουρος είναι ο Κούρτιτς. Αν ο Λουτσέσκου επιλέξει να αφήσει εκτός τον Ελ Καντουρί τότε θα αγωνιστεί δίπλα στον Σλοβένο ο Ντάντας και ο Αουγκούστο θα παίξει πίσω από τον φορ. Οι δυο θέσεις στα άκρα της επίθεσης είναι δεδομένο πως θα καλυφθούν από τον Νάρεϊ στα δεξιά και από τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.