Must win παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι

Metrosport Team20 Μαρτίου 2024

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20/03,21:00) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague στον πρώτο από τους πέντε τελικούς που έχουν οι πράσινοι.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Σερβίας με στόχο το διπλό για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι αιωνίων από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 71-65 και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να φτάσει όλο και πιο κοντά στον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας στα playoff. 

Ο Τούρκος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα προβλήματα πέρα από τους Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο και ανέφερε στις δηλώσεις του μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Ερυθρό, πως τόσο αυτό στο Βελιγράδι, όσο και τα υπόλοιπα τέσσερα αποτελούν... τελικούς για τον Παναθηναϊκό!

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, θα αγωνιστεί με προβλήματα στην θέση του πλειμέικερ, καθώς εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Γιάγκο Ντος Σάντος, Νίκολα Τόπιτς, Μπράνκο Λάζιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Οι φίλοι των γηπεδούχων ετοιμάζονται μία καυτή ατμόσφαιρα απόψε Τετάρτη 20 Μαρτίου.Ο Ερυθρός μπορεί να έμεινε αρκετά πίσω στο κυνήγι των play in, αλλά ο Έλληνας Τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να κοντράρει στα ίσια τον Παναθηναϊκό, παρά τις απουσίες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ στις 28 Δεκεμβρίου του 2023 στο τελευταίο ματς της χρονιάς το τριφύλλι επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 82-65.

Σπουδαίο ματς γίνεται και στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην 5η Φενερμπαχτσέ και την 2η Μπαρτσελόνα (19:45) σε μια αναμέτρηση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το πλεονέκτημα έδρας. Στα άλλα ματς της σημερινής ημέρας η Μονακό παίζει με την Αρμάνι στο Μιλάνο και φιλοδοξεί να φύγει με τη νίκη για να εδραιωθεί στην 4άδα και επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι έχουμε στην Ισπανία για την 10άδα με την Βαλένθια να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.