Mundo Deportivo: «Δεν άρεσε στην Μπαρτσελόνα η έξοδος του Σάρας στη Βίσση»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Τι και αν η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, το γεγονός αυτό δεν αποδείχθηκε αποτρεπτικό για τον Σάρας, ώστε να εκμεταλλευτεί την παραμονή του στην Ελλάδα και να απολαύσει το performance της Άννας Βίσση. Μια κίνηση που τον έχει φέρει στα μαχαίρια με την διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ισπανικό δημοσίευμα, επικρατεί δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για τη νυχτερινή διασκέδαση του Γιασικεβίτσιους στην Αθήνα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς  η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αμέσως μετά το τέλος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και διασκέδασε υπό τους ήχους της Άννας Βίσση.

Το γεγονός αυτό δεν... φαίνεται πώς άρεσε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» στην οποία συμπεριλαμβάνεται και βίντεο με τις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης του Σάρας, γίνεται λόγος για «δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα» ενώ αναφέρει επίσης:

«Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ο οποίος ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του σε αυτό το ταξίδι, εμφανίστηκε να τραγουδάει ένα δημοφιλές τραγούδι της Άννας Βίσση. Μαζί του ήταν και ένα ακόμα μέλος του σταφ της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.