Μπρούνο Γκάμα και Ματίγια οι προτεραιότητες του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης15 Ιουνίου 2020

Κάλυψη της οικονομικής διαφοράς που χωρίζει τον Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα και διευθέτηση όλων των επιμέρους ζητημάτων (ατζέντης) που καθυστερούν την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χαβιέ Ματίγια, είναι οι δύο αποφάσεις που λήφθηκαν στην προχθεσινή συνάντηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα.

Στο διάστημα της εβδομάδας και μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης με τους παίκτες επιβεβαιώθηκε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε αυτή του Μπρούνο Γκάμα, η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών φτάνει τις 60.000 ευρώ για έναν χρόνο συνεργασίας καθώς ο παίκτης απαιτεί ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κάνει μόνο τους τις διαπραγματεύσεις, αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν να μιλήσουν με κάποιον άλλον πέρα από τον ίδιο και όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα αποφασιστεί η κάλυψη αυτής της διαφοράς. Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελου Χαριστέα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι θα «μεγαλώσει» την οικονομική προσφορά με σκοπό να κλείσει ο παίκτης.

Προτεραιότητα δόθηκε επίσης και στον Χαβιέ Ματίγια. Η περίπτωση του Ισπανού μέσου είναι όμοια με του Μιχάι Κόρχουτ. Δηλαδή, ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον έμπειρο μέσο αλλά θα πρέπει να διευθετήσει (οικονομικά) ζητήματα που αφορούν τον ατζέντη του. Σημειώθηκε ότι αυτό θα γίνει εντός των επόμενων δύο-τριών ημερών ούτως ώστε να «τελειώσει» και τυπικά το ζήτημα και να κλειδώσει η παραμονή του παίκτη.

Αυτές τις ανανεώσεις περιμένει και ο Μίκαελ Ένινγκ. Μπορεί στο μυαλό του Γερμανού προπονητή να κυριαρχούν οι αγώνες των πλέι-οφ και κυρίως του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει όμως την έναρξη ουσιαστικών κινήσεων με φόντο την επόμενη χρονιά, κυρίως από τη στιγμή διατήρησης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.