Μπρούνο Γκάμα: «Αυτό άλλαξε με Μάντζιο» - Οι ατάκες για Καρυπίδη και Χαριστέα

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2020

Χαρούμενος για την παραμονή του στον Άρη εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» για την παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους».

Ακόμη αναφέρθηκε στις αλλαγές με την έλευση του Άκη Μάντζιου και του Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Γκάμα:

Για την παραμονή του στον Άρη: «Στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη νιώθω πολύ άνετα, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήταν πολύ εύκολο να φτάσουμε σε κάποια συμφωνία για την ανανέωση».

Για το καλό ξεκίνημα του ίδιου και του Άρη: «Ο στόχος μας είναι να πάμε όπως όπως πέρσι όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Κύπελλο και να παίξουμε στον τελικό αυτή τη φορά και στο πρωτάθλημα να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς να παρασυρόμαστε από το ότι αυτοί τη στιγμή είμαστε πρώτοι».

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει στα Γιάννενα: «Κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι να προσαρμοζόμαστε σε μεταβλητές συνθήκες. Οπότε θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσαρμοστούμε και να αγωνιστούμε για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Για την έλευση Μάντζιου στον Άρη και τι άλλαξε μετά την απομάκρυνση του Μίκαελ Ένινγκ: «Μέχρι στιγμής ο κ. Μάντζιος έχει δείξει ότι έχει πολλή προσωπικότητα και του αρέσει να δουλεύει με ένταση καθημερινά στις προπονήσεις».

Για τη φυγή Φετφατζίδη και την έλευση του Ματέο Γκαρσία: «Και οι δύο είναι πάρα πολύ ποιοτικοί παίκτες. Ο Φετφατζίδης μας βοήθησε πολύ, έκανε πολλά για την ομάδα. Απ’ την άλλη, και ο Ματέο με τα δικά του χαρακτηριστικά, και τη δική του ποιότητα ελπίζουμε να βοηθήσει πολύ και να προσφέρει πολλά και αυτός».

Στη συνέχεια ο Μπρούνο Γκάμα απάντησε σε μια σειρά σύντομων ερωτήσεων.

Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έντονο».

Διαιτησία: «Καλό επίπεδο».

Καρυπίδης: «Ένας άνθρωπος που με βοήθησε πολύ».

Χαριστέας: «Πολύ καλός άνθρωπος».

Θεσσαλονίκη: «Μαγευτική πόλη».

Τρία πράγματα που τον χαρακτηρίζουν: «Μου αρέσει να βοηθάω τους συνανθρώπους μου, το να είμαι παρών όταν με χρειάζονται οι φίλοι μου, και ότι έχω τη δική μου προσωπικότητα και χαρακτήρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.