Μπρούνο Φερνάντες: «Ξέρουμε τι έχει συμβεί για να γίνει αυτό το Μουντιάλ, θέλουμε ποδόσφαιρο για όλους»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2022

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του (1-2) κόντρα στην Φούλαμ στάθηκε στην διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι δεν είναι η σωστή περίοδος διεξαγωγής του Μουντιάλ για κανέναν, ούτε για τους ποδοσφαιριστές, ούτε για τον κόσμο.

Για να προσθέσει πως όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί και πόσος κόσμος έχει χάσει την ζωή του για να φτιαχτούν τα γήπεδα του Κατάρ και δεν είναι χαρούμενος γι' αυτό. Ενώ κλείνοντας ανέφερε πως αν το ποδόσφαιρο δεν είναι για όλους, όπως κανονικά θα έπρεπε είναι λάθος ο τρόπος που διοργανώνεται. Αναλυτικά όσα είπε:

"Είναι παράξενο που αρχίζει τη νέα εβδομάδα το Μουντιάλ. Δεν είναι αυτή ακριβώς η εποχή που θέλουμε να παίζουμε Μουντιάλ. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους οπαδούς, δεν είναι η καλύτερη εποχή. Τα παιδιά θα είναι στα σχολεία, ο κόσμος θα δουλεύει και αυτό δεν θα είναι καλό για τον κόσμο για να παρακολουθήσει τα ματς", δήλωσε αρχικά ο Φερνάντες για να προσθέσει με νόημα:

"Ξέρουμε τι έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα, με κόσμο να έχει χάσει τη ζωή του στην κατασκευή των σταδίων. Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι για όλους, όλοι θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό αφού το Μουντιάλ είναι ο κόσμος. Είναι για όλους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι ένα πάρτι για τους οπαδούς και για τους παίκτες και θα έπρεπε να είχε γίνει με καλύτερο τρόπο".


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.