«Μπράβο σας, τώρα πάμε για την επόμενη!»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη σημαντική επιτυχία της φετινής σεζόν, την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ και την παρουσία του στην Ευρώπη μήνα Μάρτιο και όπως φάνηκε και από τον τρόπου που κατακτήθηκε αυτή, το μεγάλο μυστικό του ήταν η υψηλή αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Ο Πασχαλάκης με την απόκρουσή του στο πρώτο πέναλτι της Μίντιλαντ (το οποίο εκτέλεσε ο Μάγιερ) και το «5 στα 5» στις δικές του εκτελέσεις, με άψογα χτυπήματα, έδειξαν ότι είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στα αποδυτήρια στο ψυχολογικό κομμάτι.

Πλέον, η όρεξη έχει ανοίξει και όλοι περιμένουν πώς και πώς τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, γοα να δώσουν συνέχεια στο όνειρο μίας ξεχωριστής διάκρισης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που κουβαλά πλέον στις πλάτες του την χώρα μας στην προσπάθεια για να κερδίσει εκ νέου ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο και την δεύτερη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένοι, το ίδιο και ο προπονητής τους που αμέσως μετά στα αποδυτήρια και χωρίς να γνωρίζουν ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους είπε: «Μπράβο σας για την εμφάνιση, μπράβο σας για το πάθος. Πάμε τώρα για την επόμενη πρόκριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.