Μπράντονιτς: «Είμαι έτοιμος για την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα»

Κωστής Παναγιώτου18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με τον Μακεδονικό, καθώς ήταν ο παίκτης των "ασπρόμαυρων" που πέτυχε το γκολ που άνοιξε το σκορ στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

O 22χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα, στον οποίο έδωσε το παρών το Metrosport.gr, και τόνισε πως νιώθει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή δύσκολη σεζόν, λόγω του τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προετοιμασία είναι δύσκολη, το φιλικό με τον Μακεδονικό δεν πρέπει να το πάρουμε ως αρχή της σεζόν. Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό, το σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλά και αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και ελπίζω η σεζόν να αρχίσει σύντομα.

Η τελευταία μου σεζόν ήταν δύσκολη, ήμουν άτυχος, γιατί ήμουν εκτός δράσης δέκα μήνες, αγωνίστηκα μόνο σε δύο παιχνίδια, αλλά τώρα είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν και θέλω να δώσω το 100%. Πρώτα από όλα θέλω να είμαι υγιής, αυτός ο στόχος είναι πάνω από όλα».

Αν νιώθει έτοιμος να πάρει τη πρώτη ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, απάντησε: «Ναι πιστεύω ήρθε η ώρα, είμαι έτοιμος για την ευκαιρία, είμαι εδώ δύο χρόνια, ξέρω την ομάδα, γνωρίζω τους πάντες και από την πρώτη και από τη δεύτερη ομάδα. Είμαι έτοιμος για την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.