Μπράντον Τόμας: «Θέλαμε να αποφύγουμε λάθη σαν τα σημερινά, δε χάνουμε την εμπιστοσύνη σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε»

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας, στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Δικέφαλος στην ήττα απο τον Ολυμπιακό, ωστόσο, επεσήμανε πως τα δύο αυτά παιχνίδια αποτελούν μία κακή παρένθεση τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, ούτε και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Σε όποιο γήπεδο, σε όποια έδρα κι αν παίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αποφύγαμε τα λάθη. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, δεν συγχωρεί τα λάθη. Εμείς θέλουμε να βελτιωθούμε, να αποφύγουμε λάθη σαν τα σημερινά και να βελτιώσουμε και τα αποτελέσματά μας. Έχουμε δύο ήττες και την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε».

Για το αν οι δύο ήττες απομακρύνουν τον ΠΑΟΚ από τη μάχη του τίτλου: «Δεν χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Έχουμε μπροστά μας το κύπελλο. Αλίμονο αν είμαστε ανόητοι να χάσουμε τον ενθουσιασμό μας στο πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς. Έχουμε ενθουσιασμό είμαστε ομάδα με πολλά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε. Σίγουρα δεν παίξαμε καλά, αλλά δε χάνουμε την εμπιστοσύνη σε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.