Μπράνκο: «Φαβορί η Μπενφίκα, θέλει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Στέφανος Αβραμίδης31 Αυγούστου 2020

Τον τίτλο του φαβορί στην Μπενφίκα στην κόντρα της με τον ΠΑΟΚ έδωσε με δηλώσεις του ο Μάριο Μπράνκο.

Ο τέως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, μίλησε σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας για τη διασταύρωση των δύο ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Η Μπενφίκα είναι το φαβορί στο ζευγάρι αλλά απομένει να φανεί πώς θα εμφανιστεί σε 15 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της Μπενφίκα ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ήδη παίξει με τη Μπεσίκτας» σχολίασε αρχικά ο Μπράνκο.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις κινήσεις των δύο ομάδων το καλοκαίρι. Για το ότι ο ΠΑΟΚ κράτησε τον προπονητή του και τη δομή της ομάδας και το πώς θα παρουσιαστεί η Μπενφίκα με τις πολλές κινήσεις.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε λιγότερες κινήσεις από τη Μπενφίκα και αυτό είναι σημαντικό. Αν το παιχνίδι ήταν δύο βδομάδες ή έναν μήνα αργότερα, η Μπενφίκα θα ήταν σε ακόμα πιο ισχυρή θέση λόγω του ότι οι ιδέες του Ζόρζε Ζεσούς θα είχαν αφομοιωθεί από τους παίκτες» ανέφερε ο Πορτογάλος.

Ακολούθως, ο Μπράνκο υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν ήταν επιθυμητό και από τις δύο ομάδες.

«Ήταν μια κλήρωση που δεν επιθυμούσε καμία ομάδα. Σίγουρα, η Μπενφίκα θα ανησυχούσε λιγότερο αν συναντούσε τη Ραπίντ Βιέννης ή την Άλκμααρ. Κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΟΚ» πρόσθεσε ο τέως τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου.

Κατόπιν, μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας.

«Για πολιτικούς και κοινωνικούς λόγους, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τουρκικών και ελληνικών συλλόγων και, αφού ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Μπεσίκτας, υπάρχει μια ευφορία στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρεθεί ποτέ στους ομίλους του Champions League και υπάρχει μεγάλη επιθυμία να τα καταφέρουν…» 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.