Μπράμπετς: «Ευκαιρία να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Τις σκέψεις του αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του, παρέθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ και στον «Κόσμο των Σπορ» ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν μια χρονιά πράγματι με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, είμαστε δυσαρεστημένοι όπως τελείωσε η κανονική διάρκεια. Σπαταλήσαμε πάρα πολλούς βαθμούς με ομάδες υποδεέστερες, αυτό μπορεί να συμβαίνει μια, δυο φορές, όχι παραπάνω, εμείς όμως δυστυχώς το κάναμε περισσότερες και γι αυτό μείναμε πίσω στη βαθμολογία».

Ενώ πρόσθεσε: «Είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, τώρα στα πλέι οφ, εννοείται ότι η 5η θέση είναι το μίνιμουμ που πρέπει να πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε και θα είναι μια βάση για την επόμενη σεζόν. Γι αυτό άλλωστε υπέγραψα και το καινούριο μου συμβόλαιο, πιστεύοντας ότι η νέα σεζόν θα είναι μια νέα πρόκληση. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ένα παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ. Το περιμένουμε με την προσδοκία ότι αποτελεί μια ευκαιρία να δώσουμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας. Δεν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια, οπότε τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στους φιλάθλους μας ξεκινώντας με νίκη από τα πλέι οφ και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.