Μπράμπετς: «Το μυαλό μου είναι στον Άρη, φήμες τα όσα γράφονται για Λέγκια»

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Ιουλίου 2022

Για την πρόκριση του Άρη στον επόμενο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μακάμπι τελ Αβίβ, αλλά και τα όσα γράφτηκαν περί πρότασης της Λέγκια Βαρσοβίας, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των κιτρίνων, Γιακούμπ Μπράμπετς.

«Προσπαθώ στο παιχνίδι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, όλα είναι σε εξέλιξη και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πολύ ποιότητα κι αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε στον αγωνιστικό χώρο ανεξαιρέτως ποιος παίζει. Ελπίζω φέτος να τα πάμε καλύτερα. Δεν ξέρω που θα είμαστε καλύτεροι. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς, αλλά και από τον αντίπαλο. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά εκεί. Είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε την χρονιά με πρόκριση και δύο νίκες. Και στα δύο ματς αντιδράσαμε παρά τα γκολ που δεχτήκαμε. Σήμερα μας δυσκόλεψε που δεν είχαμε τον κόσμο μας, αλλά προσαρμοστήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη». 

Για τα όσα γράφτηκαν περί πρόταση της Λέγκια:

«Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση μέχρι τώρα. Για μένα ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Είναι απλά φήμες, είμαι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και θέλω να μείνω εδώ.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.