Μπράμπετς: «Μας ανακούφισε η επιστροφή των έξι βαθμών»

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Μαρτίου 2022

Για την επιστροφή των έξι βαθμών, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή των έξι βαθμών:

«Ασφαλώς και το συζητούσαμε αυτό το θέμα από την αρχή της σεζόν. Ήταν για εμάς μεγάλη ανακούφιση μόλις το πληροφορηθήκαμε. Περιμέναμε και ευχόμασταν να γίνει και τελικά έγινε. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στα play-off.

Αν το σκεφτείτε, κι εγώ προσωπικά όταν το σκέφτομαι, το ότι ήμασταν χωρίς αυτούς τους βαθμούς δε μας βοηθούσε καθόλου σε μερικά παιχνίδια. Αλλιώς λειτουργείς όταν βλέπεις τη βαθμολογία και βλέπεις ότι είσαι ψηλά. Όπως και να έχει, αυτή είναι η κατάσταση. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε όλο και ψηλότερα.

Φυσικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο σύλλογος είχαμε πάντα μεγάλες προσδοκίες για εμάς, είχαμε όνειρα και στόχους. Τώρα έχουμε έναν νέο στόχο, τα play-off και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Για το ποιος είναι ο επόμενος στόχο μετά την επίτευξη της εισόδου στα πλέι οφ:

«Από την αρχή, στόχος μας ήταν τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή μπορεί να το καταφέρει και φυσικά η επιστροφή έξι βαθμών μάς βοηθά πολύ».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»:

«Νομίζω πως όλη η σεζόν ήταν για εμάς μια διαφορετική εμπειρία, με αυτήν την αφαίρεση βαθμών. Αλλά δεν θα διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι την Κυριακή. Πάμε με σκοπό τη νίκη, άλλωστε σε κάθε ματς πάντα ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι μεγάλο παιχνίδι και θα παίξουμε για εμάς και τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να παίξω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.