Μπράμπετς για το διπλό στην Τούμπα και τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Γιώργος Στράντζαλης11 Μαΐου 2022

Για το θρίαμβο στην Τούμπα, αλλά και για τον «τελικό» που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο Βικελίδης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς. 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα εδώ στην Τούμπα. Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ, το καθοριστικό σημείο ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο, που είχαμε οπισθοχωρήσει για να υπερασπιστούμε το υπέρ μας σκορ και ανταποκριθήκαμε. Φυσικά και το γεγονός ότι σκοράραμε επιτέλους, αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες».

Για το αν βγήκε το πλάνο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι, αλλά νομίζω σήμερα ότι σε γενικές γραμμές μας βγήκε το πλάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ αυτό που κοιτάξαμε να κάνουμε και το κάναμε επιτυχώς ήταν να αμυνθούμε και να βγαίνουμε στην κόντρα για να ψάξουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά εμείς σε κάποια κομμάτια ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Ήρθαμε για να νικήσουμε και το καταφέραμε».

Για το πόσο κοντά είναι ο Άρης στην Ευρώπη: «Σήμερα κάναμε ένα ακόμα βήμα, αν κερδίσουμε και την ΑΕΚ θα είναι καθοριστικό και θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην έξοδο μας στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.