Μπράμπετς: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι - Προσπαθούμε να γίνουμε πιο δυνατοί»

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Άρης επικράτησε της Γάνδης με 1-0 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στην Αυστρία, με τον Γιακούμπ Μπράμπετς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να κάνει το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Δύσκολο παιχνίδι στην αρχή, έπαιξαν οι πιο νεαροί παίκτες. Βγάλαμε ενέργεια, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτή την αναμέτρηση. Ήταν καλή εμφάνιση. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι, ήμασταν στην προετοιμασία. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Για το αν υπάρχει βελτίωση στους «κιτρινόμαυρους»: «Φυσικά, βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και καλύτεροι για το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το 3-5-2 που έπαιξε ο Άρης: «Προσπαθήσαμε να είμαστε καλύτερα. Ναι ανταποκριθήκαμε. Η χρονιά είναι μεγάλη, γιατί ενδεχομένως να αλλάξουμε τον σχηματισμό».

Αναφορικά με το αν ο Άρης θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Γκόμελ, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.