Μπουσβάρος: «Αυτό είναι το λάθος του Άρη με τα νεαρά παιδιά, έχει τσαγανό ο Νετζήπογλου»

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μπουσβάρος και αναφέρθηκε στον νεαρό καλαθοσφαιριστή του Άρη, Όμηρο Νετζήπογλου, ο οποίος πήρε από το χέρι τους «κίτρινους» και τους οδήγησε στην σημαντική νίκη επί του Ιωνικού, που τους εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και τους δίνει παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσουν και μία θέση στα πλέι οφ.

«Ο Όμηρος πήρε μια ευκαιρία στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έδειξε καλά στοιχεία κι γι΄ αυτό τον είδαμε να αγωνίζεται και στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. 

Γενικά έχουν φύγει αρκετά νεαρά παιδιά από τον σύλλογο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Άρη. Όλα ξεκινάνε από την οικονομική ανασφάλεια και μετά την αγωνιστική. Όλες οι διοικήσεις του Άρη τα τελευταία 4-5 χρόνια κάνουν λάθη σε αυτό το κομμάτι και κοιτούν πρώτα το οικονομικό και σε δεύτερη μοίρα βάζουν το αθλητικό. 

Για μένα κάποια στιγμή φαντάζει παράλογο όλο αυτό που γίνεται με τους νέους παίκτες και όταν η ομάδα κάποια χρόνια πριν πρωταγωνιστούσε στα μικρότερα τμήματα. 

Στον Όμηρο είδα πρώτα τον χαρακτήρα του. Είναι ένα σεμνό παιδί, έχει το τσαγανό, βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει συνεχώς για να πάρει την ευκαιρία του. Πάντα είχε καλή επαφή με το καλάθι και αυτό το είδαμε στο ματς με τον Ιωνικό. Ο Όμηρος είναι σκληρός παίκτης και πάει στην επαφή, δεν πηγαίνει για το μακρινό καλάθι. 

Υπάρχουν 7-8 παιδιά που ξεχωρίζουν, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι αυτός που θα αναδειχθεί. Είναι στο χέρι τους κατά πόσο θα αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Πρέπει να είσαι την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος. Δεν πρέπει να βλέπουμε το ταβάνι, αλλά την καθημερινή βελτίωση του Όμηρου. Επειδή έχω δουλέψει με τα τμήματα των εφήβων, θέλω να δω του χρόνου να έχουν βασικό ρόλο αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα του Άρη. Κι όχι να μπαίνουν δυο λεπτά στο τέλος και στους αγώνες που καίνε να μένουν εκτός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.