Μπούσης για την υπόθεση του Qatargate : «Δεν θα τελειώσει σύντομα, σοκαριστικές οι εικόνες με τις βαλίτσες γεμάτες λεφτά»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Για την υπόθεση του Qatargate και το γεγονός ότι περιπλέκεται το όνομα της Εύας Καϊλή που έχει συνταράξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας κι όχι μόνο, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή στη Σέντρα, ο δικηγόρος, Βασίλης Μπούσης.

«Απ΄ ότι έχω ακούσει σήμερα έχουν απεργία τα άτομα που μετακινούν τους κρατούμενους και δεν ξέρω αν θα υπάρξει  απόφαση για την κ. Καϊλή. Μετά το ένταλμα που εκδόθηκε υπάρχει προθεσμία πέντε ημερών για να βγει απόφαση. Αυτή τη στιγμή δεν εχουμε πρόσβαση στο φάκελο, έχουμε κάποιες πληροφορίες από τον Τύπο και δεν ξέρουμε επίσημα γιατί κατηγορούνται τα συγκεκριμένα άτομα οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε κάποια εκτίμηση.

 Η ανάκριση που γίνεται, είναι τεράστια, οπότε φαντάζομαι πως θα είναι μια υπόθεση που δεν θα τελειώσει σύντομα. Σαν πολίτης είναι σοκαριστικές οι εικόνες με τις βαλίτσες γεμάτες λεφτά. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί τόσο χρήμα, αυτές εικόνες συναντιούνται μόνο σε υποθέσεις ναρκωτικών. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθαρή εικονα για το που θα καταλήξει η υπόθεση. Γενικότερα είναι βαρύ το κλίμα γιατί μιλάμε για ένα πολιτικό σκάνδαλο. Όλο το σύστημα έχει δεχτεί πλήγμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.