Μπουρουτζίκας: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ λόγω...Τούμπας»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» , φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Το δεξί χέρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχει θητεύσει τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Άρη, σκιαγράφησε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα κρίνουν το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τον ρόλο που θα παίξει η δύναμη της έδρας αλλά και την έλλειψη του ελληνικού στοιχείου από τις δύο ομάδες. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Χαίρομαι που μπαίνω μέσα στην εξίσωση του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Έχω πολλούς φίλους και στις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι ελάχιστο ρόλο παίζει το ταξίδι του ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία, καθώς πλέον με τα μέσα που υπάρχουν γίνεται όλο και πιο εύκολη η προσαρμογή, για αυτό θα πρέπει να φύγει κατευθείαν μία ομάδα από το εξωτερικό και να κάνει την προπόνηση στη βάση της που έχει όλα τα μέσα. Δεν μπορεί να παίζουν δύο ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης και να μην υπάρχει ελληνικό στοιχείο στις δύο ομάδες. Παλαιότερα, είχαμε 7-8 Έλληνες παίκτες και αυτό έκανε τη διαφορά».

Για προσθέσει αναφορικά με το φαβορί της αναμέτρησης: «Πρόκειται για δύο ισάξιες ομάδες που προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και αυτός που θα μπορέσει σε ένα χρονικό διάστημα να επιβάλει τον ρυθμό του θα πάρει το αποτέλεσμα. Η δύναμη της έδρας είναι αυτή που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και για αυτό τον λόγο δίνω ένα αβαντάζ στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.