Μπούρμπος: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να επιβιώσουν»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Μπούρμπος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Τσουμάνη και στα χρήματα που θα καταβάλει ο Θόδωρος Καρυπίσης στην οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά ανέφερε: «Η κίνηση του κ.Καρυπίδη δείχνει το ανθρώπινο κομμάτι και θέλω να τον συγχαρώ και είναι άξιο σεβασμού. Το θέμα είναι περίπλοκο με τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών και κατά την άποψή μου είναι ένα έκτρωμα. Οι ευθύνες βαραίνουν, όχι τους προέδρους που εν αγνοία τους έχουν αναλάβει βάρη του παρελθόντος όπως στην περίπτωση του Άρη και πρακτικά είναι ο μόνος που έχει πληρώσει μέχρι τώρα, την πολιτεία και οι αρμόδιες αρχέ που διαχειρίζονται τέτοια θέματα.

Έχουν γίνει κάποιες ενέργειες και από τον ΠΣΑΠ, εύχομαι να βρεθεί μια λύση με τα δεδουλευμένα που διεκδικούν οι ποδοσφαιριστές. Μια λύση που θα αποτρέψει να δούμε περιπτώσεις όπως του Νίκου Τσουμάνη.

Μπούρμπος: «Μη δούμε καμια αυτοκτονία ποδοσφαιριστή»

Για αν υπάρχουν ακόμα παίκτες που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις: «Θα μιλήσω για τη γενιά μου. Έχουν καταστραφεί οικογένειες, δηλαδή έχουν χωρίσει για τα προβλήματα. Άλλοι χρωστάνε δανεικά, ο καθένας μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα με τον δικό του τρόπο, άλλοι αντέχουν άλλοι όχι, όπως στην περίπτωση του Νίκου που δεν άντεξε και έσκασε. 

Υπάρχουν παιδιά νέα με κατάθλιψη, δεν μπορούν επιβιώσουν μέσα σε αυτό το άθλημα, από τις χαμηλές κατηγορίες μέχρι την πρώτη, με εξαίρεση κάποιων ομάδων. Είναι μια μεγάλη αλυσίδα και πρέπει να λύνουμε τα κομμάτια για να μπορέσει να σταθεί ο κλάδος μας. Υπάρχουν εκατοντάδες,εγώ ξέρω δεκάδες τέτοια παραδείγματα. 

Δεν βγήκαν ξαφνικά όλα αυτά στην επιφάνεια. Όλα αυτά τα χρόνια, και θα μιλήσω συγκεκριμένα, πάνω από δεκαετία γίνονται ενέργειες, με δικαστήρια και ότι δικαίωμα μου έδινε ο νόμος. Έχω φύγει από το 2010 από τον Ηρακλή και έχω κάνει ένα σωρό δικαστήρια και ότι μπορούσα να κάνω. Έφυγα από τον ΟΦΗ και όλα αυτά τα χρόνια είμαι στα δικαστήρια. Δεν εμφανιζόμαστε τώρα υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια, να το γνωρίζει ο κόσμος. Δυστυχώς η δικαιοσύνη χρονοτριβεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.