Μπούρμπος: «Μη δούμε καμια αυτοκτονία ποδοσφαιριστή - Μόνο ο Ηρακλής την πλήρωσε!»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έκλεισε την καριέρα του στον Άρη και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ηρακλή, μίλησε αναφορικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι στον ίδιο αλλά και σε άλλους αθλητές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο, επισήμανε: «Εμένα μου χρωστάνε περισσότερα από 500.000 και ενώ βρίσκεσαι σε μία ευρωπαϊκή χώρα, πιστεύεις ότι θα βρεις το δίκιο σου αλλά το ποδόσφαιρο είναι μία προέκταση της κοινωνίας μας. Έχω στεναχωρηθεί με αυτό, αλλά παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν θα κυνηγήσω τη «μπάλα» μέχρι το τέλος. Είναι χρήματα που υπολογίζαμε στη ζωή μας, είναι χρήματα που έχουμε δουλέψει και τα χρειαζόμασταν για να ζήσουμε».

Ενώ στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Συνέβη και αυτό στην Ελλάδα, μπορεί έναν που τον χρωστάνε 30.000 ευρώ να τα πάρει, γιατί είναι εύκολο ποσό, αλλά εμένα που είναι 300.000 να μην το εγκρίνουν. Στο βωμό του κέρδους κυβερνήσεις σβήνουν το χρέος από μία ομάδα και δεν τους νοιάζει το τι συμβαίνει για έναν ποδοσφαιριστή. Είναι κοινό μυστικό πως δεν υφίστανται νέες ομάδες, ο μόνος που τόσα χρόνια την έχει πληρώσει είναι ο Ηρακλής. Αν θέλει μία κυβέρνηση να σβήσει χρέη να σβήσει του δημοσίου. Εμένα ο ΟΦΗ μου χρωστάει 300.000 ευρώ, εγώ δεν θέλω να καταστρέψω μία ομάδα, αλλά να βρεθεί μία λύση από το κράτος, γιατί εγώ έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που έχουν διαλύσει τις οικογένειες τους, μην δούμε καμιά αυτοκτονία για χρήματα, γιατί πολλοί είναι στα όρια τους, δεν έχουν από που να φάνε πολλοί αθλητές. Αυτή είναι η πραγματικότητα, χωρίς υπερβολές, αλλά αυτή η κατάντια, δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.