Μπούργος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε, 50-50 η πρόκριση»

Γιώργος Στράντζαλης03 Αυγούστου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, ενόψει της πρώτης μάχης με την Μακάμπι τελ Αβίβ.

«Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε».

Για το πώς θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα στην Μακάμπι:

«Θα το διαπιστώσετε αύριο».

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του:

«Είμαστε πάντα έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας ο τρόπος προσέγγισης των αγώνων δεν αλλάζει. Ο,τι κάνουμε μέχρι σήμερα θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Πάντα σκέφτομαι την ομάδα μου και πώς πρέπει να λειτουργήσει. Εκεί επικεντρώνονται, εκεί είναι η σκέψη μου και το πώς μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Είναι 50-50».

Για τον Μανού Γκαρθία:

«Μιλάω πάντα για την ομάδα και ποτέ δεν στέκομαι μεμονωμένα σ’ έναν ποδοσφαιριστή».

Φαμπιάνο: «Ξέρουμε ποια είναι η ευθύνη μας»

Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Λέισμαν Φαμπιάνο, είπε: 

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Γκόμελ είχε στα πόδια της 16-17 παιχνίδια, εμείς μπήκαμε με αποφασιστικότητα και το κάναμε εύκολο. Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα. Οπότε, τίποτε δεν είναι εύκολο, ειδικά αυτή την εποχή. Έχουμε την ευκαιρία μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα και για να την αξιοποιήσουμε θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης», είπε.

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του και κυρίως των νέων παικτών: 

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος ήρθαν αρκετά παιδιά στην ομάδα και πάντα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Βέβαια αυτός δεν είναι αρκετός γιατί ήδη βρισκόμαστε σε μια σειρά σημαντικών αγώνων. Στο τελευταίο διάστημα δουλέψαμε αρκετά καλά, εκτιμώ ότι σιγά σιγά προσαρμόζονται οι νέοι παίκτες και θα έλεγα ότι προετοιμαστήκαμε για όλα τα ενδεχόμενα γιατί ήρθαμε με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αν η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς αγωνίζεται στην έδρα της: 

«Ξέρουμε ότι η Μακάμπι θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την ένταση και τον ενθουσιασμό του από τα πρώτα λεπτά, αλλά γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί κι εμείς», είπε και ρωτήθηκε αν ο Άρης έχει ένα πλεονέκτημα λόγω της διεξαγωγής του δεύτερου αγώνα στο Βικελίδης».

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες γιατί θα κοντραριστούν δύο καλές ομάδες. Θα χρειαστεί να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και ξέρουμε ότι θα παίξει ρόλο τόσο η στρατηγική όσο και η λεπτομέρεια. Νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι καθώς δουλέψαμε αρκετά με τον προπονητή. Δεν σκεφτόμαστε τον δεύτερο αγώνα αλλά τον πρώτο, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.