Μπούργος: «Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ, νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου»

Χάρης Εμμανουηλίδης11 Αυγούστου 2022

«Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ, νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το στοιχείο που έλειπε από τον Άρη για την πρόκριση: 

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, γιατί οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 100% ώστε να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση, έδωσαν και την ψυχή τους» Ο αντίπαλος μας παίζει επί χρόνια σε αυτό το επίπεδο και εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται η Μακάμπι». 

Για τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του: 

«Καταρχάς σε αυτό το επίπεδο και μετά το 1-0 , αλλάζουν οι σκέψεις ενός προπονητή και μετά από την αποβολή θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο 2-0 και στο 3-0, τα μικρά λάθη πληρώνονται πολύ ακριβά. Ακόμα και η Γκόμελ είναι μία κορυφαία ομάδα, όπως και η Μακάμπι μία ομάδα με κατακτήσεις τίτλων, της οποία το επίπεδο θέλουμε να φτάσουμε. Με την εμπειρία των 2 Champions League των 3 europa league, σας λέω ότι χρειάζεται υπομονή και να γίνουμε ομάδα, να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους». 

«Θεωρώ ότι είχαμε την υπεροχή σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και τις 7-8 ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ, αν δεν είχαμε την υπεροχή δεν θα κερδίζαμε την αναμέτρηση». 

Για το τι θα σκεφτεί όταν πάει σπίτι του: 

«Δεν θα κοιμηθώ σήμερα. Επαναλαμβάνω ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά και να αποκτήσουμε συνοχή, υπάρχουν μεταγραφές που δεν ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία και θα πρέπει να στήσουμε την ομάδα από την αρχή με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στη συνέχεια και λέω ξανά ότι σε αυτό το επίπεδο και τα μικρά λάθη, κοστίζουν». 

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν εντυπωσιακή, είμαι συγκινημένος. Αλλά ο κόσμος να ξέρει πως τα παιδιά έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους». 

Για το αν άλλαζε κάτι στην σημερινή αναμέτρηση: 

«Δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό, σήμερα κερδίσαμε το παιχνίδι»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.